Öğrenciler için site uygulaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rezber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
kutlu_han' Alıntı:
çok güzel olmuş. öğrencilerin ilgisini canlı tutmaya yetiyor mu?

Öncelikle teşekkür ederim hocam, 1 ayı doldurduk. bir iki gün bir durgunluk var bende bu sorunu aşmak için bir çok öğrenciye yetki verdim hatta 10. sınıflardan da öğrencilerei dahil ettim.
hepsine tek tek anlatmak hatalarını bildirmek veya düzeltmek zahmetli oluyor ama girdik bir işe devamını getirmek gerek diyorum.

Site yönetim panelinde forumdan iletişime geçiyorum. Site değillerse sosyal ağlardan onlara ulaşarak sitede aktif olmalarını sağlıyorum.

beni şaşırtan durum ise bendeki heyecanın onlarda olmaması :)

benzer bir çalışma yapmayı istemiştim bende, sonra iki yıldır girmedim wtp dersine askıda kaldı. ama hep iteklemek gerekir mi diye düşünüyordum. demek öğrenci her yerde aynı, ilgisiz ve umursamaz. İnanılmaz derecede flash oyun meraklısı hepsi. sadece oyun sitesi ilgilerini çeker diye düşünüyorum. o da yine sadece oynamak için.

Ama eminim çaban boşa gitmeyecektir. sonuçta niyetin belli. başarıya ulaşacağını düşünüyorum.

kutlu_han' Alıntı:
benzer bir çalışma yapmayı istemiştim bende, sonra iki yıldır girmedim wtp dersine askıda kaldı. ama hep iteklemek gerekir mi diye düşünüyordum. demek öğrenci her yerde aynı, ilgisiz ve umursamaz. İnanılmaz derecede flash oyun meraklısı hepsi. sadece oyun sitesi ilgilerini çeker diye düşünüyorum. o da yine sadece oynamak için.

Ama eminim çaban boşa gitmeyecektir. sonuçta niyetin belli. başarıya ulaşacağını düşünüyorum.

Eyvallah hocam sağolasın. Şuan da işi sahiplenen bir öğrenci var onun dışındakiller pek önemsemiyor bende 10. sınıflara görev verip devam etmeyi düşünüyorum.
Birde hemen çıkar menfaat beklentisine girenler var. Çocuklar bu yaşlarda başlıyorlar çıkarlarını düşünmeye not isteyen para v.s dile getirmekten çekinmiyorlar.

Bu davranışları benim de şevkimi kırıyor ama en az 1 yıl devam ettirmek istiyorum.

Geri