unknownrealmman' Alıntı:
Hocam bizim işimiz arz talep işi biraz da, öğrenci talep etmedikçe ona ne eğitim verebilirsiniz ne de öğretim. Yaşı kaç olursa olsun bu böyledir. Sadece öğrenci değil tüm bireyler için durum böyle. Öğrenci kelimesinin şahsen çok beğendiğim anlamlı bir karşılığı var babalarımızın, dedelerimizin dönemlerinde kullanılan : talebe. Yani talep eden.
Şunu unutmamak lazım ki biz bu çocukların annesi, babası değiliz. Öğretmeniyiz. Bize göre yanlış olan kim davranışları yukarıda arkadaşların da örneklendirdiği gibi aileler çok normal kabul edebiliyor. Hatta kimi zaman durumu aileye bildirdiğimizde "çocuğuma iftira atıyorsun(uz)" diyenlerle karşılaşıyoruz. Yapılacak tek şey olası vukuatların okulda olmamasına özen göstermek.
Hocam bizim işimiz arz talep işi demişsiniz girişiniz çok hoşuma gitti de talep yoksa arz olmaz eğitim olmaz demişsiniz hiç işletme ile ilgili bir eğitim aldınız mı bilemedim ama dünyanın dengesi talep olunca Arz'ın sağlanması olsaydı
ilk Cola hiç içilmeyeceği için bugün böyle bir talep olmaz ve arz ortadan kalkardı
yada o gürültülü iğrenç aleti kimse çalıştırmayacağı için elektrikli süpürgesi olmaz o sessiz çalıdan süpürgemizden daha öteye gidilmezdi.
Buradakiler ve çevremdekiler kızıyor ama ben sizi şöyle okudum,
ben insanlara o asitli tada sahip şeyi içirten adam kadar yada o gürültülü aleti çalıştırtan kişi kadar arz üzerinden talebi çağırma konusunda yetenekli değilim ve öğretmenlerin çoğu da bu yeteneğe sahip değil diyorsunuz.
Garip bir özeleştiri bu ve birazda gaddarca.
Şimdi efendim ailelerden, vay efendim sınıf sayılarına kadar bir sürü şey dinleyeceğiz ama ilk içenin yada içenlerin o asite bulanmış şekerli suyu nasıl içtiğini de düşünmek lazım.