Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilişim dersinde ilgili ve gayretli öğrencilerime teşekkür ve motivasyon amaçlı "Geleceğin Bilişimcisi" belgesi hazırladım.
Kullanmak isteyenler için paylaşıyorun
yukarıdaki videoda anlatıldığı gibi Word Psotalar Sekmesinden hazır excel öğrenci listesinden kolaylıkla bütün öğrencilere sertifika basabilirsiniz. isterse 1000 kişi olsun 1 dk da hazır. tek tek elle girmenize gerek yok.
örnek yüklüyorum kullanabilirsiniz.
Ad ve soyadı için farklı bir font kullanmıştım http://www.fonttr.com/fontDeta?font=Dynalight-Regular burdan indirebilirsiniz
Aslında "Geleceğin Bilişimcisi" yerine "Bilişim Dostu" gibi farklı ünvanlarda kullanılabilir. Sizin aklınıza gelen öneriler ne olabilir?
mesleğimin ilk yıllarında ben de çocuklara sertifika hazırlamıştım, okul idaresi izin vermedi. sertifika,başarı belgesi.. vs öyle kafana göre veremezsin hocam dediler. bunun mevzuatı varmış, e-okul da verilebilecek belgeler belliymiş ( onur belgesi, iftihar belgesi..) onları da tek başıma değil öğretmenlerin ortak karar almasıyla verebilirmişim.. o zamandan beri aklımın ucundan geçirmiyorum