Öğrencilerim BBNet'teki tüm yazılı sorularını almış

Kodla Büyü

azizerkut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bu gün bi baktım öğrencilerim burdaki tüm soruları çıkartmışlar, altına benim adımı yazıp çıktı alan bile var, önlem alınması gerek bence bu duruma.

hocam çok kötü elbette ama bir de şu yönden bakın benim hiçbir öğrencim bunu akıl edebilecek durumda değil bayağı zeki çocuklarla ders yapıyorsunuz şanslısınız aslında :++:

hagi' Alıntı:
hocam çok kötü elbette ama bir de şu yönden bakın benim hiçbir öğrencim bunu akıl edebilecek durumda değil bayağı zeki çocuklarla ders yapıyorsunuz şanslısınız aslında :++:

Al bendende o kadar

hocam soruları verdiğiniz halde çalışmayanlar varken çocuklar araştırmışlar bulmuşlar faklı birsürü soru sayesinde öğrenmişlerde
bence gayet iyi en azından çaba var

Böyle öğrenciyi seviyorum ben ya! Gayret var, hocam ben aynı soruları 5 sınıfa farklı günlerde yaptım biri de diğerine sormamış hoca ne sordu diye! Bilgi artık ulaşılamayan değil ki, ben öğencilere bunu kavratmaya çalşıyorum, isteyen teknoloji ile her bilgiye ulaşabilir. Bu bilinç yerleştirilmeli.

Sevinin hocam bence de. Eline not dağıtıyorum öğrencilerin her ders sonu 2-3 kağıdı yerden topluyorum. Zamanında bizden önce sınavı olan sınıflardan tek tek soruları toplardık. Şimdikilerin hiç umurunda değil. :?

:) Hocam daha ne istiyorsunuz,ne kadar akıllı öğrencileriniz varmış..Ben bir hafta boyu aynı sınavı yapıyorum sınıflara,yanlarında ki sınıfa gidip soruları sormayı akıl edemiyorlar :)

bizimkiler arkadaşlarına sormuyor bile hoca ne sordu diye. biz diğer sınıf yazılı olunca gider hemen öğrenirdik soruları.
gerçi ben ortak yaptım hepsini yine de.
burdan bulup cevaplarına çalışmışlarsa çok iyi. ben olsam performanslarına 100 verirdim. :mrgreen:

100vermek çok mantıklı:) bilgisayarı etkin bir şekilde kullanmış. Birçok beceriyi yerine getirmiş.

-İnternete girebilmiş.
-Dosya indirebilmiş.
-Kelime işlemci programını kullanabilmiş.
-Yazıcıdan çıktı alabilimiş.

Performans:100

azizerkut' Alıntı:
Bu gün bi baktım öğrencilerim burdaki tüm soruları çıkartmışlar, altına benim adımı yazıp çıktı alan bile var, önlem alınması gerek bence bu duruma.

BBNET yönetimi uyumasın önlem alsın... Yönetim mouse hareketlerinin analizini yaparak dosyaları kimin indirdiğini denetlemeli ve öğrencilerin bişey indirmesini engellemelidir.hüloooogg

valla 1 haftadır aynı sınavı yapıyorum 10 tane 6.sınıfa
böyle bir ince düşünceye sahip olduklarını sanmıyorum :D

antipc' Alıntı:
100vermek çok mantıklı:) bilgisayarı etkin bir şekilde kullanmış. Birçok beceriyi yerine getirmiş.

-İnternete girebilmiş.
-Dosya indirebilmiş.
-Kelime işlemci programını kullanabilmiş.
-Yazıcıdan çıktı alabilimiş.

Performans:100

:++: :++: Kesinlikle... :D

Keşke bizim öğrencilerde bunu yapabilseler. Bilgisayarı hala sadece oyuncak olarak görüyorlar. Bugün teneffüste ben internetten haber okurken bir tanesi öğretmenim hep siz oynuyorsunuz birazda biz oynayalım dedi bende bu oyuncakmı dedim evet öğretmenim dedi :)

hocam helal olsun öğrencilerine. Ben dersin adını sordum sınavda ve sınav kağıdının en üstünde de yazıyordu dersin adı ama ne yazık ki 38 kişiden 23 kişi 45 in altında aldığı için haftaya yeni sınav yapacağım :(

ben sınav yapmaya korkuyorum. burdaki sorulardan karma 50 soru hazırlayıp ellerine vericem içinden 20 tane sorucam. senin öğrenciler burda o kadar soruyu araştırmış bulmuş öp başına koy hocammm

hocam ne şanslısınız soruları merak ediyolar. bizim okulda 1 hafta boyunca aynı yazılıyı tüm sınıflara yap kimse kimseden tek soru almaz.

burdaki soruları ben kendim çıkarıp dağıtsam geri aynı sorulardan sınav yapsam alacakları not 50 60. o yüzden öyle öğrencilerin olduğu için şanslısın hocam bi bakıma:)

bizim öğrenciler de soruları yan sınıfa sormayı akıl edememişler :) tebrikler araştırmacı gençlik :+1:

Aynı durum bende de var, bugün bir baktım ki öğrencilerin elinde bbnet'te paylaşılan sorular,
"Öğretmenim bu sorulardan mı soracaksınız" demezler mi...
Güldüm sadece :) Ne yapalım, arayan bulur :)

celikumit' Alıntı:
hocam soruları verdiğiniz halde çalışmayanlar varken çocuklar araştırmışlar bulmuşlar faklı birsürü soru sayesinde öğrenmişlerde
bence gayet iyi en azından çaba var

işte ben bu 1. gurup öğrencilerle muhattabım:)) adamlara soruyu veriyorum yemin ediyorum 1 tane tam yapan yok içler acısı durum

şimdi öğrenci olmak vardı tüm yazılıları internette bulursun :)
o çocuklar baya zekiymiş hocam bence tebrik etmeniz gerekiyor :)

hocam ben 5leri ortak sınav yaptım ama sadece sınav kağıdı ortak :D ve bugün çarşamba herhangi bir vukuat yok kimse duymasın :D alırlarsa almayı akıl ederlerse de hem 14 soruluk bi çalışma yapmış olurlar hem de helal olsun.amacımız öğretmek değil mi

Geri