Öğrencilerim BBNet'teki tüm yazılı sorularını almış

Kodla Büyü
Keşke tüm sorunlar sizinki gibi olsa daha bt laboratuvarı olmayan arkadaşlar var. Varsın çocuklar burdan soruları indirsin.
ne güzel çalışıyolar farkında olmadan :)

çözüm şu okul adı yazmıyacaksın-isim yazmıyacaksın ,soruları o şekilde paylaşacan...bulsunlar tüm sorulara çalışsınlar burda birsürü soru var :)

Ben de de aynı tip öğrenciler var ve bu durum beni mutlu ediyor....
çocuklar nette araştırma yapabiliyor, soruları buluyor, çıkartıyor, çalışıyor.... daha ne olsun....
ders konularımızı uygulayabiliyorlar... :++:

Bu site eğitimde fırsat eşitliğini ortadan kaldırıyor en iyisi siteyi kapatmak :puhaha: hocam bu kadar akıllıca davranan öğrenciye can kurban :++:

ben soruları kendim verdim ona rahmet çok iyi notlar almadılar . yani vermeme rahmen aşırı yüksek değilller. bence onu yapan çocuğa performanstan yüzü çakın.

Hocam ben de öğrencilerime bu siteyi her sene tavsiye ederim. Son 4 yıldır hangi sınıfa derse girdiysem hep dersin başında bu siteyi gösterip buradan istedikleri gibi yararlanabileceklerini hatta benim de yazılı sorularını bu siteden temin edeceğimi söylüyorum. Maksat çocuklar kaliteli bir sitede kaliteli paylaşımları görebilsin. Kendilerini geliştirmeleri adına çok yararlı buluyorum. :++:

Sizin öğrenciler eğer kendileri bulduysa bu siteyi hakkatten iyi öğrencilerin varmış. :+1:

Hocam daha ne istiyosun. Okula masraf çıkarmadan kendileri temin etmişler kaynakları. :) Arkadaşların dediği gibi zeki, uyanık, çaba gösteren öğrencilerin olduğu için şanslısın. :)

Soru örneklerini bulup çalışmaları neyse de siteden haberdar olmaları hoş değil tabi. Burda meb filtresini aşma yöntemleri gibi öğrencilerin bilmemesi gereken şeyler de paylaşılıyor. Buranın öğretmenler arası bir paylaşım forumu olması gerekiyor.

benimkilerde aynen öyle yapmışlar. ama benim hoşuma gitti böylece çalışmış oldular.

Geri