Benimde 2500 lira borcum vardı taksiti vergi dairesindeki görevli teklif etti hocam…g.cetin.66' Alıntı:benim 2500 tl borcum vardı vergı daıresınde mudure yonlendırdıler mudure rıca ettım taksıt hakkım ı kullanayım dıye yok devlet benım usagımmıymıs devlet bı kere sana bu borcu vermıs sen nıye odemıyon nıye gecıktırıyon allahım varya katıl olmamak ıcın kendımı zor tuttum 2500 tl nın 1500 ünü hemen yatırırsam pesınat olarak kalan parayıda zorlada olsa 6 ya bolecekmıs bende sınırlendım gıttım kredı kartından cektım konuşma köpek dercesine gozununıcıne baka baka yatırdım parayı :verymad: :verymad: :verymad:
AlimertX' Alıntı:Benim gibi öğrenim borcu vergi dairesine yönlendirilen arkadaşlar bugün vergi dairesine gidip sordum.. Vergi dairesindeki memurun dediklerini aynen aktarıyorum : "Gecikmiş taksitlerinizi faiziyle birlikte ödeyeceksiniz kalan taksitlerinizi normal planında ödemeye devam edeceksiniz dedi." Korkulacak bir durum yok yani memurun dediğine göre yeniden yapılandırma falan söz konusu değil..
Ben bu işten hiç bişey anlamadım zaten, 2012 de ödemeye başlamam gerektiğinde kyk nın sitesine baktım toplam borcum 3500 TL idi ve 7 taksitlik bi ödeme planı vardı. Şimdi vergi dairesine aktarıldıktan sonra borcum 4500 TL gecikme faizi de 2800 TL görünüyor. İnş. af çıkarda faizinden kurtuluruz...sancaktepe' Alıntı:Kesinlikle ödemeyin faiz felan..2014 ocak ayında af bekleniyor...Seçim yaklaştı ne de olsa...Faiz ödeyen ödediğiyle kalıyor haberiniz olsun..
AlimertX' Alıntı:Daha önce öğrenim ya da katkı kredisi borcu vergi dairesine yönlendirilen arkadaşlar ne yaptınız.. ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok faydalı olacak