Öğrenme Nesnesi Proje Yrş katılanlar kimler ?

Kodla Büyü

HeroMoonSun

Site Gezgini
Takip edenler bilir geçtiyimiz aylarda eğitek bir yarışma düzenledi. 2 Nisanda son katılım tarihi.
Kimler katıldı veya olulunuzda çevenizde katılanlar varsa lütfen yazın. Katılım oranına göre derece yapma olasılığımızı tahmin edelim. İlk 10 projeye ödül olduğundan ister istemez ümitleniyorum.
Katılan herkese başarılar.

Bu yarışma pek de kolay değil aslında. Herkesin ürün sunabileceği ama derece almanın zor olduğu bir etkinlik.

bildiğim kadarıyla bizim okuldan bir elektronik öğretmeni arkadaş katılıyor bu etkinliğe

Sadece bu kadarmı. Bigilişimciler den bukadarses çıktıysa eğer katılım demekki çok az. Katılım azsa kazanma şansım birazdaha arttı :P

hocam geçen sene de katılmıştım, katılmayıp çamur atıyor değilim ama şunu söylemeliyim, hazırlanma süresi az, taşları yerine oturtana kadar zaten bir süre geçiyor, ondan sonra proje hemen ilerliyor ama en azından bir ay daha uzatılması gerekiyordu yarışma süresinin..

tinyamasisurum0' Alıntı:
ben katılmayı planladım ama bir türlü başlayamadım. katılanlara başarılar diliyorum..
+1

Başlansa arkası gelirdi ancak başlamak oldukça sancılı bir iş :)

Bu formun kaç üyesi var bilmiyorum ama sanırım 10000 vardır. proje yarışmasına katılan çevrenizdedemi yok

BBNET
Geri