O gibi durumlarda değiştirilebilir. Tahtaya özgüdür.acil güvenlik şifresi öğrencilere görünürse sıkıntı olmaz mı?
O gibi durumlarda değiştirilebilir. Tahtaya özgüdür.acil güvenlik şifresi öğrencilere görünürse sıkıntı olmaz mı?
Kurum dosyasıni çalıştırın kurulum yapıp cihazi yeniden başlatmayın sonra tekrar kaldirma programını çalıştırın.Ekli dosyayı görüntüle 78555Servis moduna alıp kaldırmak istememe rağmen bu hatayı alıyorum? Beni bu durumdan kurtarır mısını?
Hocam özelden yazdımYeniden kurulum yapmak istediğimde de et_asistan.exe ye erişemedi erişim engellendi ve benzeri bu uyarılardan 20 tane alıyorum ve yeniden kuramıyorum
Bu hata servis moduna alınmadan kaldırılmaya çalışıldığını gösteriyor. Özelden tahta id sini yazarmisinizYeniden kurulum yapmak istediğimde de et_asistan.exe ye erişemedi erişim engellendi ve benzeri bu uyarılardan 20 tane alıyorum ve yeniden kuramıyorumEkli dosyayı görüntüle 78557
Hocam, özelden yazdimhocam tahtaya kurdum ama şifre istiyor. İnternet yok bu arada tahtada. Şifre kısmı boş geçilmiyor
tamamdır hocam deneyeyim.Program ilk kurulum aşamasında İnternete ihtiyaci vardır. İnternet olmadan kurulum yapamazsınız. Tahta İnternet yoksa kurulum için telefon wifi ile kurulum yapıp sonrasında acil durum şifresini ile açabilirsiniz.