Öğretmen Asistan uygulaması ile E-Kilit , QR Taratma, Link Gönderme ve Daha Fazlası!

Kodla Büyü
Mobil uygulamanin E-kilit özelliğini kullanmak isteyenler için etkileşimli tahtalara kurulum videosunu ekledim

Merhaba arkadaşlar,

Geliştirdiğim uygulamayı daha fazla kişiye ulaştırmak için desteğinize ihtiyacımız var! Eğer uygulamayı beğendiyseniz, okul gruplarında ve çevrenizde paylaşarak daha fazla kişiye ulaşmamıza yardımcı olabilirsiniz.

Destekleriniz bizim için çok değerli! Şimdiden teşekkürler.

Uygulamayı İndir:

📲 Android: Play Store'da "Öğretmen Asistan" aratarak indirebilirsiniz.

🍏 iOS: App Store'da "Öğretmen Asistan" aratarak indirebilirsiniz.

IMG_0709.webp

Servis moduna alıp kaldırmak istememe rağmen bu hatayı alıyorum? Beni bu durumdan kurtarır mısını?

Son düzenleme:
Yeniden kurulum yapmak istediğimde de et_asistan.exe ye erişemedi erişim engellendi ve benzeri bu uyarılardan 20 tane alıyorum ve yeniden kuramıyorum
Ekran Alıntısı.webp

Son düzenleme:
Virüs uyarısı alan arkadaşlar, hangi antivirüs programını kullandığınızı belirtirseniz, durumu inceleyip antivirüs firmasina gerekli başvuruları yapabilirim şuan testlerde böyle bir sorun görünmüyor.
1000051764.webp

hocam tahtaya kurdum ama şifre istiyor. İnternet yok bu arada tahtada. Şifre kısmı boş geçilmiyor

Program ilk kurulum aşamasında İnternete ihtiyaci vardır. İnternet olmadan kurulum yapamazsınız. Tahta İnternet yoksa kurulum için telefon wifi ile kurulum yapıp sonrasında acil durum şifresini ile açabilirsiniz.

BBNET
Geri