k0d3r' Alıntı:
memo-x' Alıntı:
Birde benim görev yeri -gideceğim okul belliyken değiştirdiler.Erken başlamnın böyle faydasıda olabilir.meb okula kadar atama yaptıgı halde başka okula gönderdiler, onun acısını 1 sene cektim.
O nasıl oluyor hocam, neden değiştiriyorlar okulu? Daha kötü bir okula mı verdiler?
Hocam yerler belli oldugunda merkeze baglı bir köy okuluydu,göreve başamadan oldu bu olay--sonra başka bir ilçeye verdiler
bende sevindim merkeze bağlı köyde -merkezden köye günlük gidiş-geliş yapılıyodu-yaklaşık 1 saat felan sürüyor dediler
merkezde kalma imkanı varmış---bunları düşünerek ilçede gidiş geliş-ev tutma daha rahat olur dedim-
Önce böyle bir olay oldugunda yerdeğişikliği için ile gittim itiraz ettim-meb ten onay da almışlar-yanlışlık oldu -normu olmayan okula vermişler diye -Bakanlıktan onay alındığı için itiraz edemedim.
İlçede meslek lisesi 35-36 saat derse girdim,din dersine bileöğrtmen yok diye soktular, hafta sonu toplamda 200 saatlik staj yaptım,tabii bize ekders yok normalde maaş karşılığı giriyor asker öğrt.
İlçedeki okul çok problemli öğrencisi sorunlu tipti,hemşeri kayırma filangibi çok sıkıntılı geçti-okul müdürü felan kabadayının biriydi-eğitimle alakası yoktu,öğrencini lafıyla öğretmeni azarlayan bir tipti.
Yani merkez daha iyiydi en azından dolaşacak ,yemek yenecek yerler oluyor,ilçe merkeze 45-50 dakika mesafesi var birde ha demeyle gidemiyorsun minibüs bulman lazım,geri dönüşü hesaplaman lazım belirli saate kadar minibüs var.