Yeni Yönetmelik Hayırlı uğurlu olsun.
http://www.resmigazete.gov.tr/main.aspx ... 150417.htm
http://www.resmigazete.gov.tr/main.aspx ... 150417.htm
amip33' Alıntı:12-10-8 kademeli olacakti hani. Bildigin 8 yili dolduranlar gidecek bu yasaya gore.kademeli falan bisey yazmiyor
pawofeagle' Alıntı:hocalarım zorunlu görev 4 yıl olan bir yerde 15 eylül 2015 baz alınarak 3,5 yılı dolan bir kişi zorunlu görevini yaptı sayılarak tayin isteyebilir mi?
idril42' Alıntı:Fen liselerine sınavsız geçiş hakkı vermişler,buradan şunu anlıyorum,2-3 sene içinde fen liseleri normal mahalli liseye dönecektir..
Eş durumu atamasında zaten yazıyor hocam bu; 30 eylül veya 15 eylül artık neyse, bu tarihe göre adaylığı kalkabilecek olanlarda eş durumu isteyebiliyor.iambilisimci' Alıntı:Arkadaşlar bu yönetmeliye göre biri bunu açıklasın :2014 eylülde atanan aday öğretmen yaza eş durum yapabilecek mi???En çok merak edilen konu bu.
Biraz yavaş olun sayın hocam.furkan35' Alıntı:ne alaka sanki suana kadar fen liseleri silikon vadisiydi.test düzeninde fen lisesi işte...Yoksa düz lisede özgüven aşıla psikolojik desteği tam ver fen liselerini geçmezlerse...
:alkis: :alkis: :+1:kargasa1982' Alıntı:idril42' Alıntı:Fen liselerine sınavsız geçiş hakkı vermişler,buradan şunu anlıyorum,2-3 sene içinde fen liseleri normal mahalli liseye dönecektir..
Doğru dedin hocam, fen liselerinde çalışan öğretmen arkadaşlarımız o kadar çok başarılılar ki, Türkiye'nin geleceğine yön veriyorlar resmen. Bu neyin kafasıdır hocam. Seninle aynı fakülteden mezun olan sınıf arkadaşın sınava girdi kazandı sen girmedin, o fen lisesinde sen ortaokulda veya anadolu lisesinde çalışıyorsun. şimdi sen daha mı değersiz oldun?
GEÇİCİ MADDE 3 – (1) 48 inci madde hükümleri aynı eğitim kurumunda; 2014-2015 öğretim yılında 12 yıl, 2015-2016 öğretim yılında 11 yıl, 2016-2017 öğretim yılında 10 yıl, 2017-2018 öğretim yılında 9 yıl görev yapan öğretmenler hakkında uygulanır.amip33' Alıntı:12-10-8 kademeli olacakti hani. Bildigin 8 yili dolduranlar gidecek bu yasaya gore.kademeli falan bisey yazmiyor
Teşekkürler hocam.horozerk' Alıntı:Yeni Yönetmeliğin .pdf hali belki birilerine lazım olur.