Öğretmene memurluk yolu göründü!

Kodla Büyü
mmercan' Alıntı:
Gerçek bir değerlendirme ve performans sistemi getireceklerine inanmıyorum.Yandaşlar ne kadar boş olurlarsa olsunlar,sendikalardan sorular gider yine başarısız biz oluruz
Eğitim Bir-Sen e üyelik formunu nereden bulabilirim :D :puhaha:

öğretmenliğin bu kadar itibarsızlaştırıldığı bi dönemde sınavdan başarısız olanların memurluğa verilmesi sanki bi nebze bu mesleğin öneminin kabul edildiği havası veriyor. o açıdan sevindirici.

ferdierdem55' Alıntı:
mmercan' Alıntı:
Gerçek bir değerlendirme ve performans sistemi getireceklerine inanmıyorum.Yandaşlar ne kadar boş olurlarsa olsunlar,sendikalardan sorular gider yine başarısız biz oluruz
Eğitim Bir-Sen e üyelik formunu nereden bulabilirim :D :puhaha:
artık eğitim-bir devri kapandı aktif-eğitimsen üyeliği bul üyeliği olan varsa yollayabilirmi :puhaha: :puhaha:

SÜREKLİ SINAV STRESİ İÇİNDE Mİ OLACAĞIZ. ÖĞRENCİLERDEN SINAVLARI KALDIRYORLAR, BİZE SINAV GETİRİYORLAR. YERLERİ DEĞİŞTİRDİK GALİBA.

ŞU YORUM DA AYRICA KOMİK:
"hayret birşey yok atanamadım yok memur olamadım yok masaya oturamadım yok paralı öğretmen olmadım nedirya sizden çektiğimiz sizin yüzünüzden üzerimize vergi yükü biniyor emekliye dilenci gibi size yüküyle para şu bu olan bize oluyor halka oluyor birşeyede yarasanız eğitimlerinizde sıfır"
İŞTE VATANDAŞA YANSITTIKLARI DÜŞÜNCE :verymad:

acaba memurluğa geçmek için boş kağıt mı versem en azından norm problemi olmaz :puhaha:

mmercan' Alıntı:
Alo 184 hattı var.
Doktorları ispiyonluyorsun.
*

Arıyorsun mesela…
Yanlış teşhis koydu diyorsun.
Şırrak, soruşturma açıyorlar.
Hesap soruyorlar.
Doktorun teşhisini beğenmeyip, dahiliye mütehassısı edasıyla, yanlış diye telefon eden kim bu arada?
Manav.

*

Arıyorsun…
Emarımı çektirmedi diyorsun.
Haşırt, soruşturma açıyorlar.
Savunma istiyorlar.
Süründürüyorlar.
İlla emarım çekilmeli diyen kim?
Fatmanım teyze.
Komşusu Haticanım’a sormuş, emar şart demiş Haticanım.

*

Arıyorsun…
Beni aç bıraktı diyorsun.
Sorguya çekiyorlar doktoru.
Anlaşılıyor ki, aç bıraktılar diyen mide ameliyatından yeni çıkmış…
Halbuki, vereceksin çiğ köfteyi, künefeyi, ölsün, aramaz o zaman.

*

Alo 147 var bi de…
Öğretmenleri ispiyonluyorsun.
Çocuğun kırık not mu aldı, derhal arıyorsun, dersleri güzel anlatmıyor, ödev vermiyor, ilgilenmiyor filan diyorsun, kafan çok bozulduysa, küfür ediyor, taciz ediyor diyorsun…
Ayıklasın pirincin taşını.

*

Subaylar için zaten bol miktarda “gizli tanık” var… Yakında eczacılar, diş hekimleri, mimarlar, mühendisler, avukatlar, veterinerler, bankacılar için “alo ispiyon hattı” kurarlarsa, sakın ola şaşmayın.

*

Çünkü, hak arama imkânı veriyoruz ayaklarıyla, eğitimli’yi cahil’e, bilen’i bilmeyen’e, okuyan’ı okumayan’a kırdırma projesidir bu…
Her tavana ampul gibi demokles’in kılıcını asma projesidir.

Hürriyet

:+1:

mmercan' Alıntı:
Alo 184 hattı var.
Doktorları ispiyonluyorsun.
*

Arıyorsun mesela…
Yanlış teşhis koydu diyorsun.
Şırrak, soruşturma açıyorlar.
Hesap soruyorlar.
Doktorun teşhisini beğenmeyip, dahiliye mütehassısı edasıyla, yanlış diye telefon eden kim bu arada?
Manav.

*

Arıyorsun…
Emarımı çektirmedi diyorsun.
Haşırt, soruşturma açıyorlar.
Savunma istiyorlar.
Süründürüyorlar.
İlla emarım çekilmeli diyen kim?
Fatmanım teyze.
Komşusu Haticanım’a sormuş, emar şart demiş Haticanım.

*

Arıyorsun…
Beni aç bıraktı diyorsun.
Sorguya çekiyorlar doktoru.
Anlaşılıyor ki, aç bıraktılar diyen mide ameliyatından yeni çıkmış…
Halbuki, vereceksin çiğ köfteyi, künefeyi, ölsün, aramaz o zaman.

*

Alo 147 var bi de…
Öğretmenleri ispiyonluyorsun.
Çocuğun kırık not mu aldı, derhal arıyorsun, dersleri güzel anlatmıyor, ödev vermiyor, ilgilenmiyor filan diyorsun, kafan çok bozulduysa, küfür ediyor, taciz ediyor diyorsun…
Ayıklasın pirincin taşını.

*

Subaylar için zaten bol miktarda “gizli tanık” var… Yakında eczacılar, diş hekimleri, mimarlar, mühendisler, avukatlar, veterinerler, bankacılar için “alo ispiyon hattı” kurarlarsa, sakın ola şaşmayın.

*

Çünkü, hak arama imkânı veriyoruz ayaklarıyla, eğitimli’yi cahil’e, bilen’i bilmeyen’e, okuyan’ı okumayan’a kırdırma projesidir bu…
Her tavana ampul gibi demokles’in kılıcını asma projesidir.

Hürriyet
:+1:

dobra1979' Alıntı:
acaba memurluğa geçmek için boş kağıt mı versem en azından norm problemi olmaz :puhaha:

Ben de öyle mi yapsam diye düşündüm, oturur oturur gweliriz, kafamız rahat olur ne güzel :)

O zaman bütün memurluklara sınav istiyorum. Her düzey memur, asker, polis hepsinde kariyer basamak sınavı olsun. Askeriyede ne güzel her 3 yılda bir rütben otomatik bir üste nasıl çıkıyorsa öğretmenlikte de öyle olsun...

Ben Aktif Sen üyesiyim. Sizi de davet ediyorum. Yanlız şimdiye kadar bana soru cevap veya terayağlı ballı ekmek gibi bişey gelmedi. Belki size gelir. Siz yine de üye olun, bakın deneyin.

Zaten öğretmenlik yapmıyoruz bari yerimiz yurdumuz belli olur o okuldan o okula koşturmayız. Ne yapalım yol açılırsa geçerim ben.

bence de hizmetlilik süper olur. Bizim hizmetlimizin okulda bizden çok forsu var. Müdür çağırır, beklesin der. Müdür yardımcısı rica minnet iş yaptırır. Öğretmeni hiç sallamaz. Zaten sözde bi tamir işi yapar, onu da lütfederse yapar. Okulun lojmanında kalır. Eşi anaokulunda çalışır. Gece kalorifer yakıyor diye mesaisi 2 de biter. Ben yüksek lisans mezunu bir öğretmen olarak 1700 maaş alırken ve ek dersim yokken, hizmetlimiz 2000 e yakın maaş alır:)

en az 15 20 sene köylerde çalışıp emekliliğine yakın şehirde ancak çalışabilen sınıf öğretmenleri kafayı kullansın geçsin memurluğa paşa paşa evine en yakın kurumda çalışsın yollarda taşrada rezil olmasın. doğu görevinden bahsetmiyorum bile.
arkadaş doğru söylemiş en çok köyde çalışan sınıf öğretmenlerine yarar :D

BBNET
Geri