Öğretmenler Üretiyor Ders İşleyiş Yarışması Başladı!

Kodla Büyü

sinanc9

Site Gezgini
http://ogretmenleruretiyor.vitaminogretmen.com/

Öğretmenler Üretiyor Ders İşleyiş Yarışması Başladı!
Güncelleme: 21.12.2010, 13:58:09
Vitamin Öğretmen, “Öğretmenler Üretiyor” Ders İşleyiş Yarışmasına aracılık etmenin mutluluğunu yaşıyor...

Vitamin Öğretmen’in misyonu ile paralel olarak yenilikçi, yaratıcı ve üretken öğretmen profilini desteklemek üzere MEB, SEBİT, TTNET, RADİKAL ve ÖRAV işbirliği ile düzenlenen yarışmanın amacı, öğretmenlerimizin farklı ve etkili ders anlatım yöntemlerini paylaşmak ve meslektaşlarına örnek oluşturmasını sağlamak.

Yarışmaya Türkiye genelinde kamu ilköğretim ve özel ilköğretim okullarında görev yapan tüm 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji ile T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük branş öğretmenleri katılabilir. Sınıf öğretmeni olup, bu branşların söz konusu sınıflar düzeyinde konu anlatımlarını gerçekleştirecek öğretmenlere de açık olan yarışmanın asıl hareket noktası, öğretmenleri etkili, yaratıcı ve sıradışı ders işleyiş stillerine yönlendirmek.

güzel fikir ama

4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji

diğer dersler ders değil nasıl anlatılırsa anlatılsın ..

Vitamin Öğretmen olarak, “Öğretmen” olmaları bizim için yeterli olan hedef kitlemiz için içerik üretirken branş ayrımı gözetmiyoruz. “Öğretmenler Üretiyor”u sizler de bizler gibi başlangıç olarak kabul edip doğrudan ya da dolaylı desteğinizi esirgemezseniz, yarışma, gördüğü ilgi oranında kapsamını genişletecektir.

Branş ayrımı gözetmediğinizi Vitamin İlköğretim'e en kısa zamanda "Seçmeli Bilişim Teknolojileri" dersinin basamaklarını ekleyerek bu forum sakinlerine ispat edebilirsiniz.
vitaminöğretmen' Alıntı:
Vitamin Öğretmen olarak, “Öğretmen” olmaları bizim için yeterli olan hedef kitlemiz için içerik üretirken branş ayrımı gözetmiyoruz. “Öğretmenler Üretiyor”u sizler de bizler gibi başlangıç olarak kabul edip doğrudan ya da dolaylı desteğinizi esirgemezseniz, yarışma, gördüğü ilgi oranında kapsamını genişletecektir.

Vitamin ucuz yoldan iş yapmaya çalışıyorlar geçen yıl beni aramışlardı ve benim 2001 de yapmış olduğum çalışmalarımdan yararlanmak istediler bende pek istekli olmadım. vitamin tirilyonları götürüyor.

@vitaminöğretmen
Vitamin Öğretmen olarak, “Öğretmen” olmaları bizim için yeterli olan hedef kitlemiz için içerik üretirken branş ayrımı gözetmiyoruz
Bilişim Eğitiminin önemini kavrayamayan cahil cühelanın bizleri yok saymasını anladım da Milli Eğitim Bakanlığı ile Vitamin arasındaki protokolden sonra gerek MEBVİTAMİN ekranlarında gerekse bu tür projelerde her seferinde yok sayılmayı anlayamadım. Anlımızda ne yazıyor ki bi söyleseniz ?

- Okullarda Veli-Öğrenci-Eğitimci,...en büyük öğrenici kitlesine ve potansiyel müşterilerinize sizin reklamınızı biz yapmıyor muyuz ?
- Vitamin kullanın,alın,sonuna kadar faydalanın diyerek görsel eğitimlerin faydasını çocuklarımız görsün demiyor muyuz?
Biz bunları yapmıyor muyuz? Siz ne yapıyorsunuz peki !

MEBVİTAMİN yayına girdiği günden beri BT Öğretmenleriyle ilgili bir bilgi, kayıt aşamasında dahi geçmiyor!
Hazırladığınız yarışmayı en fazla renklendirecek kesimi yok sayıp şu ana kadar yok saydığınız gibi bu yarışmada da bizleri eziyorsunuz.
Bir daha VİTAMİN'in ismini anmak mı ? Size ne yapacağımı söyleyeyim...

Dersleri kendim hazırlar sunarım,
Öğrencilerim size para vereceğine TCKİMLİK numaramı okulda sebil diye dağıtırım daha iyi.
Yediğiniz zıkkım olsun! Vermek böyle olur!

Hiç sayarak,
Yok sayarak,
Görmezden gelip pişkin pişkin "...ileride genişleteceğiz diyerek değil". Karşınızdakiler de APTAL değil!

Böyle birşeyi düşünüyorsunuz ama daha 2.mesajda yamuluyorsunuz !

@vitaminöğretmen
doğrudan ya da dolaylı desteğinizi esirgemezseniz
Bu yarışmayı duyan Fen,Matematik,Türkçe Öğretmeninin yarın kimin yanında biteceğini zannediyorsunuz. Dolaylı falan değil, doğrudan bizim yanımıza gelecekler. Biz Bilişim Eğitimcileri olarak Eğitimcilerin dahi Bilgisayar Destekli Eğitimi'i Projeksiyon+Bilgisayar zannettiklerinden şikayet ediyoruz, Öğretmenlerin bilgisayar kullanmadığından, materyal geliştirmediğinden şikayet ediyoruz, siz hem atıl bir grup için yarışma düzenliyor hem de "dolaylı yoldan katkıda bulunabilirsiniz" diyorsunuz.

Genişleteceklermiş...Peh!!!!!!

@yuci81
+1

BBNET
Geri