technolog' Alıntı:Arkadaşlar eğtim-sen eşit işe eşit ücret eylemi yaptıgı zaman bazı müdürler eyleme katılan öğretmenlere zorla rapor yada sevk aldırdılar. Ceza alırsınız dediler. Bu eylemdede aynısı olacak muhtemelen.
Eyleme katılan öğretmene ceza verilebilir mi?
Eyleme katılması ve ceza almaması için eğitim-birsenli mi olmalı başka sendikadan yada sendikasız bir öğretmen bu eyleme katılsa ceza alır mı?
alfa-turk' Alıntı:diğer sendikalarla beraber ve tüm öğretmenlerin katılımıyla yapılsa daha iyi olurdu.
Merhoom' Alıntı:http://www.turkegitimsen.org.tr/ido1907' Alıntı:keşke tüm gün yapılsa da o zaman bilmem kaç milyon öğrencinin aileleri de haberdar olurdu. haberimizin tv'lerde çıkmasına bile gerek kalmazdı o zaman.Merhoom' Alıntı:Türk Eğitim Senliyim ama destekliyorum. Hem bütün sendikaların katılı olmalı hemde 1 saat değil tümgün derse girilmeden yapılmalı bence.
Türk Eğitim Sende bir karar aldı ama keşke ortak bir zaman ve mekan belirlense.
kesinlikle katılıyorum.s_kajmeran' Alıntı:Kimseyi suçlamaya gerek yok, zamanı değil en azından... Katılmak lazım! Hadi işte en büyük sendika ilk kez (amacı ne olursa olsun) eylem yapıyor şimdi hata arama zamanı değil...
Katılalım işte... Hayırlı olsun...
:+1:Amisos' Alıntı:Ne ebsnin 1 derslik eylemi ne de tesin basın açıklamasının zerre kadar değeri yok gözümde. Sendikayız diyorlarsa sendika gibi davranacaklar, üye sayılarının hakkını verecekler. eylem var, miting var dediğinde üyelerini peşinden sürükleyebilecek sendika dediğin. Bu cılız eylemlere bile katılmayanlar olacaktır kendi üyelerinden.
Marifet tatil olan 1 mayısta meydanlarda boy göstermek değildir. İstisnasız her üyenin katılımıyla iş bırakabiliyor musun? Grev hakkımız yok demeyin sakın. Bakın doktorlara. Onların da grev hakları yok ama birliklerine ve birbirlerine ne kadar çok bağlılar ve güveniyorlar.
Yarın herşey yoluna girecek hocam, süper eylem böylesini görmedim...Kimse farketmedi bile hocam, böyle bir eyleme saygıda beklemesin kimse...seyma' Alıntı:İlk ders derse girmedik, deftere de yazdık üye olduğum sendikanın almış olduğu karar doğrultusunda derse girmedim diye, bi de imzaladım, Ama kimse gelipte sen napıyon burda demedi Niye derse girmiyon diyen olmadı
barthez' Alıntı:Yarın herşey yoluna girecek hocam, süper eylem böylesini görmedim...Kimse farketmedi bile hocam, böyle bir eyleme saygıda beklemesin kimse...seyma' Alıntı:İlk ders derse girmedik, deftere de yazdık üye olduğum sendikanın almış olduğu karar doğrultusunda derse girmedim diye, bi de imzaladım, Ama kimse gelipte sen napıyon burda demedi Niye derse girmiyon diyen olmadı