Toplum Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Necmi İlhan, öğretmenler için Kovid-19 aşısı hazırlıklarını anlattı.
“En uzun süre kalabilecek antikor düzeyi, bir doz aşıdan sonra ikinci doz aşının olması ve bu aranın 4 hafta olmasıyla ortaya çıkıyor. O zaman hemen şubat başında aşılarsak, eğitimin yoğunlaştığı dönemde öğretmenlerimizin bir hayli kısmı aşılanmış olur"
"Milli Eğitim Bakanlığı bir liste gönderecek. İletildikten sonra bu kişilerin listesi sisteme giriliyor"
Sisteme öğretmen kimlikleriyle tanımladığımız zaman, öğretmenlerimiz istedikleri sağlık kuruluşlarında aşılarını olabilecektir. Burası, Aile Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, şehir hastanesi, üniversite ya da özel hastane de olabilir. Böylece öğretmelerimizin hızlıca aşılanmasıyla, okulların açılması yönünde süreç daha kolay hale gelebilir.
AA
http://www.sinovac.com/?optionid=754&auto_id=922
Sinovac’tan aşı ile ilgil açıklama:
-Aşının enfeksiyonu önlemede etkinliği %50,6
-Tıbbi tedavi gerektiren vakaları önleme %83,7
-Hastaneye yatış ve ölümü önleme %100
grip aşısı gibi, her sene değişen grip aşısı, covid19 aşısı da değişecek, covid-20 mesela şimdi olanlar, en iyimser tahminle eylül gibi (ama iyi para kazanırlarsa martta bile çıkar, belki çıkarmışlardır bile) covid-21 aşısı da çıkar.DSÖ Genel Sekreteri: "Virüslerin mutasyona uğradığını biliyoruz. Ve aşıların etkili olabilmeleri için mutasyonlara uyumlu hale getirilmesi gerektiğini de biliyoruz." Deutsche Welle
Sonuç olarak eldekiler mutasyonlu covid 19 için uyumlu değil, bunları önden bir vuraduracaklar. Sonra mutasyonlu için bir tane, mustasyonlu mutasyona uğrarsa bir tane de onun için...
Doğru hocam, şimdi 2020 versiyonunu vurulup mutasyon geçirdikten sonra 2021-2022 versiyonunu vurulmazsak olmaz. O zaman samimiyetimiz sorgulanabilir. Artık elden geldiği kadar model yenileriz.grip aşısı gibi, her sene değişen grip aşısı, covid19 aşısı da değişecek, covid-20 mesela şimdi olanlar, en iyimser tahminle eylül gibi (ama iyi para kazanırlarsa martta bile çıkar, belki çıkarmışlardır bile) covid-21 aşısı da çıkar.
Otopsi yapmışlar mı hocam hepsi coronadan öldü diyebiliyorsun.Otopsi yasak acaba neden hiç düşündün mü?hayat risklerle dolu, yüzbinlerce insanı öldüren hastalığa yakalanmak mı, bilmem kaç yıl sonra çıkacağı belli olmayan yan etkiler mi? bende bu olmayan pireden korkup yorgan yakanlara şaşırıyorum.
ayrıca koruyuculuğu kanıtlanmamış ta değil şimdiye kadar üretilen aşılarla aynı teknoloji ile üretilmiş, brezilyada %50 türkiyede %90 koruyucu olduğu belirtiliyor, nihayetinde söylenenlere inanmak durumundayız yoksa hiçbir hastalıktan dolayı hastanelere gitmememiz, verilen tedavileri uygulamamamız gerekir ayrıca paranoya başlar allah korusun.
Biraz uzak kaldım olaylara ve tam araştıramıyorum. Hangi yeni düzen. Tam olarak kim yapmak istiyor.Otopsi yapmışlar mı hocam hepsi coronadan öldü diyebiliyorsun.Otopsi yasak acaba neden hiç düşündün mü?
Avrupa ve dünya ayakta şu an kısıtlamalara karşı aşıya karşı. Çünkü bunun yeni küresel düzene geçiş için birileri tarafından çıkarılıdığnın farkına vardı dünya halkalrı biz ise biz ise birilerine köle olmuş 3 5 doktorun dediklerini ayet kabul ediyoruz.
Bizde fikir eksik izan eksik araştirma eksik bizler koyunuz tvlerin ve anlatılarının hepsinin gerçek olduğunu sanacak kadarda beynimiz durmuş vaziyette.
Hastalık belirtisi olmayan insanlara vurulan ve maske mesafe devam edilmeli tam koruyucu olmadığını bakanın ilan ettiği aşıyı ben olmayacağım sıram gelirse de size devredebilirim.
Sistem açıldı deniyor ama halen sıra alamadık. Bizim kurum müdürü 184 ile görüşmüş, sağlık bakanlığı, milli eğitim bakanlığından alınan öğretmen bilgilerini ekliyormuş. Sisteme eklenen arkadaşlar, aşı randevusu alıp aşısını olabiliyor. En kısa sürede aşımızı olacağız inşallah. Komplo teorisyenlerine, internetteki bilgi kirliliğine aldırmayın, aşınızı olun kendinizi koruyun dostlar. Kalın sağlıcakla.