Bi ortaokulda görevliyim. Bu dönem beni bi de liseye btr olarak görevlendirdiler. Haftanın 2 günü kendi ortaokulumda diğer 3 gün lisede görevli olcam. Okulumda öğretmenler internete girmek istiyolar ki hepsinin sınıfında kablo mevcut ama bağlanamıyolar neden bilmediklerinden. Çünkü onların sınıfına internet bir switch vasıtası ile gidiyo o switchde anasınıfının içinde. Malum anasınıfçı bazen elektriği kapatıyo veya switchi açmak kapamak gerekiyo bunlar internetin direk bana damardan bağlı olduğunu sandıklarından tek sorumlu benim neyse durumu izah ettim o zaman kablosuz olsun dediler. Tabii kablosuz için gözler bana dikildi. Arkadaşlarda fikir çok ama kim yapacak. Onu duvarlara kim kuracak bunu gerçekten benim yapacağımı düşündükleri gözlerinden okunuyo. Verdiğim cevap aynen şu. "Bu okulda benim sizden hiçbir farkım yok. Maaş olarak da bi üstünlüğüm yok. Sorumluluk anlamında hemen hemen eşitiz. Benim sorumluluğum da laboratuarım. Onun interneti, bilgisayarı, bakımı" Formatör de değilim. Buradaki görevim dersleri sağlıklı bi şekilde yürütmek. Benden kimse elime makap almamı, kablo alıp duvarlarda gezmemi beklemsin hiçbir öğretmen eline pense bile almazken ben bunları yapamam. Kolay gelsin hepinize dedim. Adamlar beni resmen öldürecek. Ulan sanki paramı siz veriyosunuz. Bilgisayar internet kullanmaktan aciz facebooktan başka bi b.k bilmeyen kitlenin benden istediklerine bak.