Öğretmenlere 500 tl ek ödeme yolda haberi(!)

Kodla Büyü
hazır olun gün içinde "hadi yine iyisiniz,kaptınız 500 TL'yi!" cümlesini defalarca duyabilirsiniz.

Arkadaşlar haberdeki üslup, öğretmene verilmeyeceğini bildiğimiz zam dan daha vahim değil mi? Vallahi yazık..

bu nasıl site böyle. bu haber doğru olsa bile bu bir haber sitesi uslubu olamaz. bide altına alıntı yapılmıştır güvenilirliği tam değil gibi not düşmüş. adamın biri bir forumda resmen kendi duyduğu dedikoduyu kendi saçma yorumuyla yazmış haber diyede yayınlamışlar hepsi bundan ibaret...

neyse daha nice 500-1000 lira zamlı aylara arkadaşlar...
bu aldığımız kaçıncı zam böyle. ne bal kaymak meslekmiş bu öğretmenlik habire zam:)

benim maaşa hiç 50 tl oen fazla gelmedi vergi dilimine girincede 100 tl geri gidiyor hazırkındende oluyoruz 500 tl şaka gibi yani

ozzzzz80' Alıntı:
bu nasıl site böyle. bu haber doğru olsa bile bu bir haber sitesi uslubu olamaz. bide altına alıntı yapılmıştır güvenilirliği tam değil gibi not düşmüş. adamın biri bir forumda resmen kendi duyduğu dedikoduyu kendi saçma yorumuyla yazmış haber diyede yayınlamışlar hepsi bundan ibaret...

bu aldığımız kaçıncı zam böyle. ne bal kaymak meslekmiş bu öğretmenlik habire zam:)
hocam maaşlara zam gelir mi bu saatten sonra onu bilmem ama bildiğim ve gerçek olan bir şey var o da doğalgaz 18 elektrik 10 zamlandı bile..

adamlar çok adi kardeşim.Böyle haberler çıkartıyorlar arkasından kamuoyu gerçek sanıyor.Hala bize yılda bir maaş ikramiye ve ek dersimizin de 12 tl olduğunu sananlar var.Hatırlarsınız ilgili haberi.

Adam bide altına "Zammın öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyoruz" yazmış.

Walla bu sefer fena sövdüm. Günahı bu asparagası çıkarana.

eses' Alıntı:
ozzzzz80' Alıntı:

hocam maaşlara zam gelir mi bu saatten sonra onu bilmem ama bildiğim ve gerçek olan bir şey var o da doğalgaz 18 elektrik 10 zamlandı bile..
hocam haklısın tabiki. ben aralık ayında yani yaklaşık 3 ay önce benzini hatırlıyorum 3.7 lira civarındaydı. şimdi kaç 4.7 Allah'tan damı korkmuyorlar ben onu merak ediyorum. devlet kendi memurunu hiçmi düşünmez ki senelik %5 lik zamla idare et der???? sadece benzine zam gelmiyor tabiki. ama benzin elektirik doğalgaz gıda sürekli kullanılan kalemler. biz hergün gidip beyaz eşya almıyoruz değilmi!!! neymiş efendim beyaz eşya düşmüş. insan ömründe kaç kez buzdolabı çamaşır makinası alır!!! ezildik artık yapılan zamların altında...
amaaaaa
beter olalım daha beter. artık böyle istiyorum.psikopata bağladım

öğretmene 500TL zam yani ek ödeme gelsin.Bütün halk toplanıp yakar bizi.
Doğal gaz ,elektrik zamlarına sesi çıkmayan halk cadı avına çıkar.şuan bile öğretmenlerin maaşı(ekşisözlüğe bir bakın amam Allahım neler var) çalışma saatleri yaz tatili milletin en çok kafayı taktığı konu.

Ha keşke olsa cadı avına çıksalar o ayrı tabi. :)

esb açıklama yaptı bu haber bize ait değil tamamen uydurma denildi..

ama bir ödeme olacak ne kadar olacağı belli değil çünkü hükümetin adamı esb bu konuyu dillendiriyorsa bişeyler olcak demektir ek ödeme alınıncada bakın biz dedik ek ödemeyi aldık diyecekler...

Aylardır %2-3 (50TL civarı) zam veremiyorlar, 500TL yi nasıl vereceklermiş... Tamamen yalan...

Zam yerine sadece dedikodusunu yapıyorlar, millette sürekli zam alıyoruz zannediyor...

500 tl mi? hııı bi düşünüyüm..
acaba nereye yatırım yapsam. arsa mı? tarla mı? altun mı? vadeli mi?

koyan site bile kıvırmış haberle ilgili. :-1: ayrıca bu 500 de eurodur artık tl olacak değilya

şimdi reklamları okudunuz.
Haber sitelesi için iyi bir reklam ve sendikadan istifaları geciktirmenin unutturmanın güzel bir yolu :alkis:

bazı siteler reyting uğruna herşeyi yapabilir, bu da size koyabilir. Çok popüler bi terimdi kullanmak istedim.

en son 3800 lira alıyorduk. bakan öyle diyordu. kaç etti ya ben artık sayamıyorum aldığımız paraları. yaw gidin bi de başkasına verin ya memlekette bütün zamlar bu öğretmenlere mi lazım.

Bu yalan haberi kasıtlı olarak yapanları Küfürbaz Haydo ve Sezai Abiye havale ediyorum. Sezai Abi 2010 versiyonunda aklınıza gelebilecek her şeyi söylemiş. :puhaha: :puhaha:

Toplu sözleşmeye hükümet %3+3 verme sendikalar ise %20 isteme teklifi ile başlayacak. Hükümetin istediğine çok yakın bir rakamda anlaşma sağlanacak.

bazılarına özel "insanlık dersi" aldırmak için her ay 100 tl ayırmayı düşünüyordum. şimdi 500 tl olunca daha uzun süreli ders verecek işletmeciler! bulacağım yaşasın yaşasın! bunun yanında şeref haysiyet dersleri için de işletmeciler! bulacağım valla süper oldu bak bu

Geri