Öğretmenlere 500 tl ek ödeme yolda haberi(!)

Kodla Büyü
:alkis: :alkis:
oh kaptık 500 leri. e ne etti 4000 oluyor mu şimdi ? 5000 mi yoksa

iyi haber eğitim bir seni kutluyorum ama önce vaat ettikleri 500 tl ek + 450 seyyanen + yüzde 11 zam alsınlar öpim onları canlarım benim.

blackrose' Alıntı:
iyi haber eğitim bir seni kutluyorum ama önce vaat ettikleri 500 tl ek + 450 seyyanen + yüzde 11 zam alsınlar öpim onları canlarım benim.
hocam o saydıklarından hepsini değil birini alsınlar gene alınlarından hep beraber öpelim

vekil danışmanları 30 bin lira maaş alıyor memura gelince para yok.şu toplu sözleşmedende ii bir zam gelmezse ilk işim sendikadan istifa etmek....

ne haberler duyduk bunun gibi. meb'de kural şudur. öğretmenin aleyhine olan haberler gerçek çıkar, lehine olanlar söylenti olarak kalır. hani her 24 kasımda 1maaş ikramiye vardı. bırakın bu işleri kimse inanmıyor artık.

redoknot' Alıntı:
vekil danışmanları 30 bin lira maaş alıyor memura gelince para yok.şu toplu sözleşmedende ii bir zam gelmezse ilk işim sendikadan istifa etmek....

hocam beklediğiniz hata.
buraya yazıyorum verilecek en iyi zam %5 tir. bozdur bozdur harca

Hükümet memurlara %3 vermeyi düşünürken öğretmenlere 500 tl ek ödemeyi rüyada bile göremeyiz (100 tl'yi belki rüyada görebiliriz).

Geri