Metehan' Alıntı:Güzel ve verimli bir çalışma elinize sağlık. Oraya giriş yapan arkadaşlarda puanlarını şişrmeden girerlerse çok işe yarayacak bir çalışma. Yanlış bilgi girmek size bişey kazandırmaz . Giren herkesten ricam lütfen doğru bilgilerinizi giriniz. Hocam tekrar elinize sağlık iyi çalışmalar.
DaMieN' Alıntı:share_' Alıntı:kimse gerçek bilgisini girmiyor, eğitimhaneden tecrübe ettim.
Aynen. Sırf bunu yazmak için girdim...
Emek verilmiş bir iş ama kesinlikle doğru bilgiler olmayacaktır. Eğitimhane'den ve imzamda yer alan "Porklu" karaktersizi üzerinden tecrübe ile sabittir...
Kesinlikle böyle itibar etmeyin böyle yerlere....
Not : Site sahibi arkadaşa değil bu laflarım, yanlış anlaşılmasın...
kardelen28' Alıntı:Eğitimhanede de yapılmıştı böyle bişey,onda gerçekçi değildi.Umarım bu gerçeğe yakındır.
il içi ve il dışının birlikte yapılma ihtimaline karşı il içi tercihlerde alınabilse iyi olurduÇağrı1' Alıntı:sadece il dışı için mi il içi yok mu
jemba35' Alıntı:DaMieN' Alıntı:share_' Alıntı:kimse gerçek bilgisini girmiyor, eğitimhaneden tecrübe ettim.
Aynen. Sırf bunu yazmak için girdim...
Emek verilmiş bir iş ama kesinlikle doğru bilgiler olmayacaktır. Eğitimhane'den ve imzamda yer alan "Porklu" karaktersizi üzerinden tecrübe ile sabittir...
Kesinlikle böyle itibar etmeyin böyle yerlere....
Not : Site sahibi arkadaşa değil bu laflarım, yanlış anlaşılmasın...
Hocam po(r)klu yu unutmamışsınız daha birde gelip yaptığının doğru olduğunu savunmuştu ya elimde olsa eşek sudan gelinceye kadar döverdim onu ama işte...