zulfikar1985' Alıntı:
boss2' Alıntı:
Bu dünyayı kazanacağım diye 5-6 çalışın sonra türlü türlü sıkıntılarla karşılaşın. Bunu yerine ahireti kazanmak için ciddi bir şekilde 5-6 yıl çalışın ebedi bir ömrü kazanın. Çok daha karlı bir ticaret olmuş olur.
Bilgisayar öğretmenliğine de kanaat edin. Başka branşlara özenmeyin elinizdekinin kıymetini bilin onu geliştirmeye çalışın. Yeni fikirler yeni projeler. Davulun sesi uzaktan hoş gelir ama geçeceğiniz bölümünde tahmin edemeyeceğiniz sıkıntıları olacaktır.
Ahireti kazanmak için dünyada çalışmak gerekir bunu unutmayasın hocam, bu birinci husus.
Burada branş değiştirmeye çalışan arkadaşların hangisinin ne derecede ahiretini kazanmak için çalıştıklarını bilemezsin, bunu değerlendirmek sana düşmez, bu da ikinci husus.
Sen ahirete çalışmak ile dünyada çalışmak arasındaki farkı anlayacak seviyede olmadığını anladım. Bu bir
Ne derece ahireti kazanmaya çalışmadıklarını yazdıkları yazıdan anlıyorum. Bu iki
Burda herkes birşeyler yazıyor tavsiyede bulunuyor nasıl karlı çıkarım bu dünyada nasıl daha rahat ederim diye çabalıyor bende bu dünyada tam anlamıyla rahatın olmadığını daha çok rahat edebilecekleri ebedi bir yerin olduğunu orayıda kazanmak için oraya hazırlık yapılması gerektiğini söyledim. Yani bende o arkadaşlara yardımcı olmak istedim buda üç
Bide dört var oda yazdığım yazıları anlayabilmen için en az dört defa okuman gerektiği.