Sonunda yapbozda eksik olan konu başlıkları tamamlanmaya devam ediyor.
- 2010 yılı civarı açılan, dert yanma, hayal gücüyle olayları abartarak senaryolar yazma ağırlıklı hikayeler vb... (Bu forumdan ne bekliyorsunuz, eğer olay gerçekse tek verilecek tavsiye sendikaya üye ol, avukat aracılığıyla şikayetçi ve davacı ol diyecekler, veya bu forumda sık duyduğum bir öneri olarak, hangi kafayla yazıldığını anlayamadığım mesai saatleri dışında kenara çekip darp et önerisidir )
- Bu forumdaki konu başlıkları geleneği olarak, büyük olasılıkla ayrıntılı bilgi vermeyecek ve olayların sonucunu paylaşmayacaksınız. ( Okulun çatısına çıkıp anteni tamir etmesi istenen kadın öğretmen, tatbikatta şurada dur emri yüzünden müdür tarafından şikayet edilip ceza alan öğretmen, başka bir öğretmeni okula getirmek için tayin istemesi için baskı yapılan öğretmen vb... pek çok hikaye gerçek miydi, nasıl sonuçlandı, karşı taraf gerçekten iddia edilen davranışları sergileyen kötü niyetli kişiler miydi hepsi havada kaldı... Sayısız örnek...)
Ben üniversitede bölüm birincisi ve KPSS sonucunda da genelde 50, branş bazında da 1 veya 2. olmuştum ama bu durumlara pek sevinmedim.
Tamam bölümde birinciydim ama diğer öğrencilerin büyük çoğunluğunun nasıl mezun olduğunu pek anlayamadığım için, o ve bunun okuduğu bölümden mezun oldun birinciliğin ne önemi olacak ki diyordum kendime...
Branşı BT olan öğretmenler kendini belli etmeye başlıyor genelde, asker öğretmenlik öncesi acemi birliğindeyken de durum böyleydi sonraki yıllarda eğitim, toplantı gibi etkinliklerde de genelde durum böyle devam ediyor... Ya son derece sakin pek fazla olayları umursamayan yada davranışsal ve psikolojik olarak pek sağlıklı olmadığı belli olan kişiler ağırlıklı olarak ön plana çıkıyor. Öğretmenlik deneyim ve tecrübelerinin de bu 2 ağırlıklı izlenim üzerinde etkisi oluyor, zaten üniversiteye başlamadan önce bu yapıda olanlar bu branşı tercih ediyorlar da olabiliyor...
Uzun lafın kısası ben özellikle bu forumda tek, BT öğretmeni olan veya olduğunu iddia eden kişiler tarafından yazılan
şikayet, dert yanma, depresyon veya kötü ruh hali içinde yazılan mesajlarda,
varsa karşı tarafın savunması veya yanıt hakkı olmadan
teselli verme, klasik cümlelerle veya geçmiş deneyimlerini paylaşarak akıl verme yol gösterme, avukata gidip dava tavsiyesinde bulunma, koskaca ilçede hiç mi tanıdığın sözü geçen veya kanunları uygulayan bir görevli yok mu mesajları yazma
taraftarı değilim.