girdap08' Alıntı:çok başarılı bir proje.
sakıncası yoksa günlük tekil hitiniz nedir?
zodiac' Alıntı:Hocam argo-küfürlü-cinsel içerikli kullanıcı isimleri kullananlar var, sitede de bunlar üstte derecede isimleri görünüyor, oynayanlar için çok sakıncalı bir durum oluşturuyor bence,öğrencilerime kullandırıcaktım ama küfürlü kullanıcı adları kullananlar yüzünden vazgeçtim, bilginiz olsun hocam
meehmetaslan' Alıntı:Çok güzel bir çalışma hocam, kaynak kodlarını paylaşabilir misiniz? Kendi dersimize,ünitemize uyarlayıp kullanabilsek..?
julian41' Alıntı:Sınavlarınızın, sunularınızın ve projelerinizin çok özenli olduğunu görüyoruz sayın hocam. Çok başarılı işler yapıyorsunuz, emeğinize sağlık. :alkis: :alkis: Windows platformu için olan 'Harf Lütfen'i ilk fırsatta deneyeceğim.
hastasıyız dede' Alıntı:ellerine yüreğine sağlık hocam, 10 numara 4 yıldız iş çıkarmışsın.
kafama takılan bir şey var cevaplayabilirseniz çok sevinirim, okulumuzda bir öğretmen şöyle bir şey demişti: bir uygulama geliştirdiğiniz zaman o uygulamanın android, ios, iphone için olanınıda seçenek olarak çıkarmazsanız Google playe atamazsınız demişti, bu cümle doğrumudur?
cemilk' Alıntı:Emeğine sağlık hocam.
Güzel bir çalışma, canımız sıkıldıkça oynarız
server06' Alıntı:hocam öncelikle tebrik ederim. oyunun çok platformlu(windows, android ...) olması çok güzel. benim merak ettiği oyunu hangi platformda geliştirdiniz. windows için ayrı android içi ayrı bir platformda mı çalıştınız yoksa xamarin gibi ortak bir platform mu kullandınız?
ahmetfx' Alıntı:Ve uygulama nihayet GooglePlay'de..
http://bit.ly/HarfLutfenGooglePlay
Olumlu yorum ve puanlarınızı bekliyorum arkadaşlar, şimdiden teşekkürler.
birolgenc' Alıntı:Ellerine Sağlık Ahmet Hocam Gameplayimiz etkili oldumu oyun konusunda ?? Arada sırada kendi öğrencilerimi görüyorum bilişim sınıfında oynuyolar