tümü değildir hocam. %50 nin içindeki öğretmenlerin bu tepkiyi vereceğini sanmıyorum. tepki gösterenler muhalif taraftır.blue123' Alıntı:memurlar netin özlük forumunda istifa çığlıkları dolmuş....demekki tüm öğretmenler artık nitelik kazanmaya başladı..
gelmiş ama geçmemiş desek doğru olur.hasari' Alıntı:Gelmiş geçmiş en iyi öğretmen düşmanı.
http://forum.memurlar.net/kategori/32/hipopotam' Alıntı:adresi verinde katılmak isteyenler bir imza çiziktirsin.
Haklısın.alfa-turk' Alıntı:gelmiş ama geçmemiş desek doğru olur.hasari' Alıntı:Gelmiş geçmiş en iyi öğretmen düşmanı.
sitelerdeyim' Alıntı:Arkadaşlar netkıymete biner. Eleştirileri dikkate alma konusunda böyle nato kafa nato mermer bir başbakanımız olduğu sürece eleştiriliyorsa vardır bir kerameti diye anlar herşeyi. Adam kendisini kral zannediyor. Ankara'da belediye seçimlerinde kaç ilçeyi kaybetti sırf kendi diktatörlüğü yüzünden, adayları kendi dikte etme hevesi yüzünden. Kaç ilçede oyu düştü. Hala akıllanmıyor. Çünkü daha milletin tokadını yemedi. Tokadı patlatıp aklını başına almasını sağlamalı bu millet. Ama millet önce tokadı kendisi yemek için adeta kaşınıyor. Tokadı yemeden akıllanmayacak, tokat da atmayacak.
Çok seviyormusun hocam başbakanınısaidtr' Alıntı:başbakanımıza isnat ettiğiniz iddialar, delilsiz ve mesnetsiz.
sırf tahakkümidir..
saidtr' Alıntı:başbakanımıza isnat ettiğiniz iddialar, delilsiz ve mesnetsiz.
sırf tahakkümidir..
sisss' Alıntı:Çok seviyormusun hocam başbakanınısaidtr' Alıntı:başbakanımıza isnat ettiğiniz iddialar, delilsiz ve mesnetsiz.
sırf tahakkümidir..
tahakkumi kelimesinin anlamı nedir?Güzel Türkçemizi yabancılaştırmadan kullanamıyor musunuz? kullanabiliyorsanız neden bu kelimeyi kullanıyorsunuz?saidtr' Alıntı:başbakanımıza isnat ettiğiniz iddialar, delilsiz ve mesnetsiz.
sırf tahakkümidir..
saidtr' Alıntı:Buralardan savurmalar rahat, hoş , sıkıntısız..
Bir de BİMER'e yazın da göreyim sizi...
Şu an başımda bir iş, dert var.
Herkes dua etsin...
atilla_58' Alıntı:saidtr' Alıntı:başbakanımıza isnat ettiğiniz iddialar, delilsiz ve mesnetsiz.
sırf tahakkümidir..
başbakan kendi ağzıyla 2005 de diyor ki ben BOP başkanıyım. bana verilmiş bir görev var kuzey afrikada ve orta doğuda yapacaklarımız var diyor. mısırda, libyada, ırakta, suriye milyonlarca müslüman öldürüldü bizde öldürenler tarafında olduk. bizim arap baharı dediğimiz organizasyonda avrupada haçlı seferi olarak adlandırılıyor.
suriyedeki hesabımız nedir. neden direnişçilere 300 milyon tl para gönderiyorz. ayda suriyeden gelen mültecilere 15 milyon tl harcıyoruz. öğretmenie 3 kuruşu az görenler nedense suriyelileri paraya boğuyor. siz bu işi 5 yıl sonra anlarsınızda o zamanda duacımı olursunuz bedduacımı olursunuz oda size kalmış.
ben kısaca şunu söyleyim bu hükümet 10 yulda bırakın usta olmayı çırak bile olamadı her yaptıkları iş fiyasko sadece reklamlarla piyasa nabzını yüksek tutmaya çalışıyorlar ama ülkeyi çok kötü günler bekliyor. bunuda hep beraber yaşayacağız ozaman bizi hiç bir güç kurtaramayacak. birileride vizyonunu çoktan tamamlamış olacak