Ömer Dinçer İstifa Talepleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan blue123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

blue123

Seçkin Üye
Seçkin Üye
memurlar netin özlük forumunda istifa çığlıkları dolmuş....demekki tüm öğretmenler artık nitelik kazanmaya başladı..

blue123' Alıntı:
memurlar netin özlük forumunda istifa çığlıkları dolmuş....demekki tüm öğretmenler artık nitelik kazanmaya başladı..
tümü değildir hocam. %50 nin içindeki öğretmenlerin bu tepkiyi vereceğini sanmıyorum. tepki gösterenler muhalif taraftır.

şu ortamda ömer dinçerin kalmasını isteyen varmıdır bilmiyorum

varsa ya akrabasıdır ya da çıkarı olan biri

normal öğretmen olan herkes bu adamın bir an önce gitmesi için dua etmesi gerek

öğretmen düşmanı suratsız herif

Memurlar neti kapatmazlarsa iyi. Halkın %50 sinin seçtiği parti içinde, başbakanın bu göreve en layık gördüğü has adamını nasıl istifaya davet ederler. :!:
Cumhurbaşkanlığı seçimi haricinde hükümette genel bir değişiklik oluşmadığı sürece 2015 e kadar mebin başındakine kimse dokunamaz. Başbakan yardımcığı ya da daha üst bir makama terfi ettirirler.

Hitler in Yahudilere neden düşman olduğu konusunda bir sürü iddia var. Birisi de kız arkadaşının zengin bir Yahudi için onu terketmiş olduğu.
Ömer Dinçer in öğretmen düşmanlığını da iyi araştırmak gerek. Herhalde onun da kız arkadaşı yaptığı işi beğenmeyip terketti ya da istediği kızı vermediler. Kızı o devirde maddi durumu ve toplumda itibarı daha iyi bir mesleği olan herhangi bir öğretmenle evlendirdiler. :) Dinçer de o meselenin intikamını tüm öğretmenleri maddi ve haysiyet yönünden zor duruma düşürerek alıyor.

Arkadaşlar eleştirmeyin kıymete biner. Eleştirileri dikkate alma konusunda böyle nato kafa nato mermer bir başbakanımız olduğu sürece eleştiriliyorsa vardır bir kerameti diye anlar herşeyi. Adam kendisini kral zannediyor. Ankara'da belediye seçimlerinde kaç ilçeyi kaybetti sırf kendi diktatörlüğü yüzünden, adayları kendi dikte etme hevesi yüzünden. Kaç ilçede oyu düştü. Hala akıllanmıyor. Çünkü daha milletin tokadını yemedi. Tokadı patlatıp aklını başına almasını sağlamalı bu millet. Ama millet önce tokadı kendisi yemek için adeta kaşınıyor. Tokadı yemeden akıllanmayacak, tokat da atmayacak.

böyle karaktersiz ve kendi bakanlığı bünyesinde çalışanına aşağılayıcı dayatmalar getiren ve tepeden bakan bir bakan??? daha görmedim... inşallah bir an önce istifa edip gider...

Buralardan savurmalar rahat, hoş , sıkıntısız..
Bir de BİMER'e yazın da göreyim sizi...
Şu an başımda bir iş, dert var.
Herkes dua etsin...

lütfen ölçüleri kaçırmayın.....
bahsettiğiniz bu ülkenin yöneticisi ve hepimizi temsil ediyor..

sitelerdeyim' Alıntı:
Arkadaşlar netkıymete biner. Eleştirileri dikkate alma konusunda böyle nato kafa nato mermer bir başbakanımız olduğu sürece eleştiriliyorsa vardır bir kerameti diye anlar herşeyi. Adam kendisini kral zannediyor. Ankara'da belediye seçimlerinde kaç ilçeyi kaybetti sırf kendi diktatörlüğü yüzünden, adayları kendi dikte etme hevesi yüzünden. Kaç ilçede oyu düştü. Hala akıllanmıyor. Çünkü daha milletin tokadını yemedi. Tokadı patlatıp aklını başına almasını sağlamalı bu millet. Ama millet önce tokadı kendisi yemek için adeta kaşınıyor. Tokadı yemeden akıllanmayacak, tokat da atmayacak.

başbakanımıza isnat ettiğiniz iddialar, delilsiz ve mesnetsiz.
sırf tahakkümidir..

istifamı eder be! oturmus kalkar mı ! celiüi çubugu gormediniz mi giderken nasıl ağladılar bu demirbaş olur iice iğrenc bir sistemin üstüne geldi saçmada içini bilmesede yeni bi sistem getirdi, sonucunu görmek 10-15 sene alır o zamana kadar kral olur o zaman bununda bişey olmadıgını anlarlar

saidtr' Alıntı:
sırf tahakkümidir..

ne demek istediğinizi anlamadım

başbakanı 8 senedir takdir eden biri olarak son seçimden sonra özellikle öğretmen camiasına karşı yapılanları görmemesi belkide onun istemesi çileden çıkarıyor beni

bizim halimiz zaten ortada

işi bilmeyen adamı komayacaksın Mebin başına

yeri olmayabilir ama şike davasında bile taraf olduğunu resmen belli eden yani suçluyu koruyan bir başbakan istemiyorum

Hayır bakan istifa etmesin! yaptıkları az bile. Akşam yatsın sabah kalksın yeni projeler üretsin. Daha akıllanamadık maalesef. Daha çok Ömer DİNÇER lazım bizim millete...

elbette seviyorum..
ülkemizde gelmiş en iyi başbakanlardan...

ama şu kesin ki bir adamının iyilikleri , fenalıklarına galebe çalsa O iyidir..
ki gözümde %90 larda iyiliği....

sisss' Alıntı:
saidtr' Alıntı:
sırf tahakkümidir..
Çok seviyormusun hocam başbakanını

Eceliyle ölmediğine göre en az 2 3 yıl daha başımızda bu adam alışmaya bakın başbakanın umrunda bile değil büyük ihtimal alttan altada destek veriyor yoksa bakan bu kadar pervasız şuursuz saldırmazdı öğretmenlere

Öğretmenlik nispeten kolay ulaşılan bir meslek olduğu için, kolaycı bir nesil ne yazıkki öğretmenliği seçti. Kısa yoldan bir şekilde meslek sahibi olup para kazanmak isteyen o kesim, mesleğimi kaybetmeyeyim de ne olursa olsun derdinde. Bu mesleği bir ideal uğruna seçen diğer kesim de bu duruma anlam veremediği için bir döngü içinde.

saidtr' Alıntı:
sırf tahakkümidir..
tahakkumi kelimesinin anlamı nedir?Güzel Türkçemizi yabancılaştırmadan kullanamıyor musunuz? kullanabiliyorsanız neden bu kelimeyi kullanıyorsunuz?

saidtr' Alıntı:
Buralardan savurmalar rahat, hoş , sıkıntısız..
Bir de BİMER'e yazın da göreyim sizi...
Şu an başımda bir iş, dert var.
Herkes dua etsin...

herkese sallayıp dua istemek enteresan.

ben akp ye oy verdim ama bakanı istemiyorum. Daha kötüsü gelemezdi. Bu yani bu düşüncemi kimse değiştiremez. At gözlüğüm yok. Beynim var. Değerlendirme yapabiliyorum.

atilla_58' Alıntı:
saidtr' Alıntı:
sırf tahakkümidir..

başbakan kendi ağzıyla 2005 de diyor ki ben BOP başkanıyım. bana verilmiş bir görev var kuzey afrikada ve orta doğuda yapacaklarımız var diyor. mısırda, libyada, ırakta, suriye milyonlarca müslüman öldürüldü bizde öldürenler tarafında olduk. bizim arap baharı dediğimiz organizasyonda avrupada haçlı seferi olarak adlandırılıyor.

suriyedeki hesabımız nedir. neden direnişçilere 300 milyon tl para gönderiyorz. ayda suriyeden gelen mültecilere 15 milyon tl harcıyoruz. öğretmenie 3 kuruşu az görenler nedense suriyelileri paraya boğuyor. siz bu işi 5 yıl sonra anlarsınızda o zamanda duacımı olursunuz bedduacımı olursunuz oda size kalmış.

ben kısaca şunu söyleyim bu hükümet 10 yulda bırakın usta olmayı çırak bile olamadı her yaptıkları iş fiyasko sadece reklamlarla piyasa nabzını yüksek tutmaya çalışıyorlar ama ülkeyi çok kötü günler bekliyor. bunuda hep beraber yaşayacağız ozaman bizi hiç bir güç kurtaramayacak. birileride vizyonunu çoktan tamamlamış olacak

cesur-yürek

Geri