saidtr' Alıntı:
başbakanımıza isnat ettiğiniz iddialar, delilsiz ve mesnetsiz.
sırf tahakkümidir..
Hangi isnat delilsiz yahu? Gölbaşı'nı kaybetti, Ayaş'ı alamadı, Sincan'da oyu düştü(3'te 1 oranında oy kaybetti) Sincan'a daha öncesinde 1 defa DAHİ AYAK BAŞMAMIŞ ADAMI dikte ederek aday gösterdi, nereleri Sincan'a bağladılar, Yenimahalle'yi kaybetti(haydi onu saymıyorum), Etimesgut'u kaybetti(şu çok mazlum olduğu davalardaki avukatını-o da Etimesgut'u bilmezdi, yahu bir ilçeyi bilmeyen, orada yaşamamış adam belediye başkanı olur mu, YE DE SEMİR DİYE BAŞKAN YAPTI- 1 kere seçtirdi, rüzgarla, 2.'de seçtiremedi, kaybetti, kadrosu da kendisi de YARGILANIYOR, HAPİSTE OLANLAR VAR, YOLSUZLUKTAN YARGILANIYOR hemde, şiir okumaktan falan değil), Kızılcahamam'ı kaybetti. Kaç ilçe kaybetmesi gerekiyor başarısız ve aday dikte etti dememiz için? Yetmez mi bu kadar?
Bak Çankaya falan demiyorum, şu saydığım büyük ve küçük ilçeler kaybetmeyeceği, oyunun düşmeyeceği yerlerdi.
Sırf kendi diktatör anlayışından dolayı kaybetti. Bir Allah'ın kulu da çıkıp "yahu ne halt ettin" demedi. Başbakan ya, parti başkanı ya, kral ya, rüzgar ondan yana ya.
Ama ben görürüm milletin sillesini atacağı günü de görürüm.
Eleştiriye kulağı tıkalı, ben yaptım olducu, ben ne dersem o olurcu bir adam.
Delil, seçim sonuçları yahu.
http://www.yerelnet.org.tr/basvuru_kayn ... sonuclari/ buyurun buradan bakın.
Son seçimde oyunu katlayan partinin Ankara'da belediye seçimlerinde milletin ortak parasını yardım olarak, oy gelsin diye hizmet olsun diye değil(araştırma yapılmadan her önüne gelene dağıtılması nedendir, gerçekten fukaraya dağıt ama araştırma yapmıyorsan senin niyetin başkadır) dağıtmalarına rağmen
OYU NEDEN DÜŞTÜ,
BÜYÜK KÜÇÜK BİR SÜRÜ İLÇEYİ NEDEN ALAMADI,
HATTA ELİNDE İKEN, KAYBETTİ?
Bizi temsil ediyor diye susalım mı?
Adam diktatör işte. Bakan'ı da muhafaza edecek. Biz eleştirdikçe, ben ne dersem o olurcu mantığı ile, eleştiriliyorsa bir keramet vardır mantığı ile hep kendi seçimlerini dikte edecek. Taaa ki biz akıllanana kadar.
Yeter artık. 1 tamam, 2 tamam, 3 tamam da. 4 bayar artık. Anladım. Çünkü fazla kendine güven gelişti.
Kimi seçersek seçelim zaten hep aynı. Tek parti iktidarı olduğu sürece, istikrar da hep var, vardı. En azından "BEN NE YAPTIM DA BU HALLERE DÜŞTÜM" dedirtmeli, aklını başına almasını sağlamalı artık. Benden öneri.