Sizin için klima bana göre daha uygun bir seçenek gibi genede siz bilirsiniz.zodiac' Alıntı:hasari' Alıntı:Ertesi gün gidip iade edip yenisini aldım. Şuan kullanıyorum.zodiac' Alıntı:hasari' Alıntı:İade edip kutusunda yeni bir ürün aldım denedikten sonra tekrar yorumlarım.
hocam yenisi geldi mi kullandınız mı?
Vantilatör güzel sessiz çalışıyor buhar üflemesi hafif bir serinlik veriyor ama klima gibi düşünmeyin aynı etkiyi vermesi mümkün değil. Eğer ev sizinse paranız varsa klima alın ama sağlık açısından bunlar daha sağlıklı. Su haznesine sürekli kullanımlarda su eklemeniz gerekiyor (1 veya 2 günde bir ) deposu var bu depoyu söküp musluktan su doldurup tekrar yerine takıyorsunuz zor değil kullanımı son derece kolay. Uzaktan kumandası güzel yerinden kontrol edebiliyorsunuz. Bu cihazda beğenmediğim kusur tekerlekleri, tekerlekleri sabitlenmiyor sürekli çıkıyor ben ince bir naylon ile sarıp yerlerine sabitledim dün tekrar çıkınca takayım derken yuvasını kırdım. Gene yerine taktım ama verim alacağımı sanmıyorum tekerlekleri çıkarmayı düşünüyorum. Tekerleğin güzel tarafı yerinde hareket ettirmenin kolaylaşması yoksa tekerler biraz gereksiz onları sökersem kafam rahatlar.
Negatif iyon yüklemesi gibi özellikleri var bunlarsa sağlık açısından iyi fakat kısa sürekli etkisi hissedilmez. Tipi bana göre biraz kaba gibi onun dışında güzel amacına hizmet eden bir araç. Bunun dışında sormak istediğin bir şey varsa cevaplayabilirim.
hocam değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim, geçen yıllarda böyle bir ürün almıştım hiç işime yaramamış ve iade etmiştim, odam küçük ailemle kendi evimizde kalıyoruz, klima almak daha mı mantıklı, klima daha sağlıklı değil mi? ve tavsiyeniz var mı?
İnsan sağlığı açısından değerlendirecek olursak vantilatör diğer türlü serinlemek açısından klima diyorum.