ÖRAV-Öğretmenin Sınırı Yok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ebilis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ebilis

Aktif Üye
Merhabalar;
Öğretmenin Sınırı Yok Projesi kapsamında "Öğrenen Lider Öğretmen" Seminerine katıldım haftasonu. Tüm öğretmenlerin dahil olması gereken bir seminer bence. Öncelikle seminer çok akıxcı geçiyor. Bir noktadan sonra ara ne zaman verilecekti, süre ne zaman doldu farkına varamıyorsunuz.
İletişim - Sınıf Yönetimi ve Ölçme Değerlendirme konularında bilgilerimizi tazeleten bir eğitim.
www.orav.ogr.tr
www.ogretmeninsiniriyok.com
İnceleyin, siz de başvurun.

2 hafta önce biz de katıldık 2 okul olarak..
gerçekten dediklerinize aynen katılıyorum.
çok akıcı ve zevkli geçiyor 90 dakika..
ayrıca bir haftasonu ile sınırlı değil eğitimler..
orav.org.tr den bütün kullanıcılara bir hesap oluşturuluyor..
siteden zaman zaman online eğitimler oluyor ve isteyen takip edebiliyor..
az önce aldığım bir mail..

E-seminerimizde bu haftaki konuşmacımız Kayhan Karlı

19 Ocak 2011 Çarşamba saat 16.00-17.00 arasında Kayhan Karlı tarafından sunulacak olan “21. Yüzyılın Sınıfını Yönetmek” konulu e-seminerimize davetlisiniz. Bu e-seminer, Esra Sağol Rehill’in moderatörlüğünde “Sınıf Ortamlarındaki Değişim ve Öğrenme Lideri Olarak Öğretmen” başlıkları çerçevesinde gerçekleşecek. Sunum ve soru-cevap bölümlerinden oluşacak e-seminerimize kayıt için tıklayınız:

bende katıldım Öğretmenin Sınırı Yok seminerine gerçekten çok akıcı ve eğlenceli bir seminerdi..eğer okulunuza bu konuda bi yazı gelirse hemen kabul edin, kaçırmayın derim arkadaşlar

bizede yazı geldi. katılmak isteyenler ve istemeyenlerde var. kişisel başvuru yapabiliyormuyuz acaba? yoksa tüm okul olarak mı?

Ben geçen yıl asker öğretmenken katılmıştım oldukça zevkliydi şiddetle tavsiye ediyorum...

dörtyol' Alıntı:
bizede yazı geldi. katılmak isteyenler ve istemeyenlerde var. kişisel başvuru yapabiliyormuyuz acaba? yoksa tüm okul olarak mı?
•Eğitimlere başvuru yapan okul bünyesinde görev yapan ilköğretim düzeyindeki tüm eğitimcilerin ve yöneticilerin en az %80'inin dâhil olması gerekmektedir.

BBNET
Geri