serko78' Alıntı:Tekrar konustum ve sadece sınav yapılacak okulların öğretmenlerinin ismi isteniyormuş...
Türkiye58' Alıntı:_miracle_' Alıntı:Türkiye58' Alıntı:arkadaşlar hallettim ben sorunumu tşkler.
Hocam nasıl hallettiniz? bugun ben de basvuru yapabilir miyim acaba...
Hocam benim hallettiğim iş bi arkadaş şifresini kaybetmiş benden tekrar çıktı istedi bende aradım taradım bilgileri tekrardan kaydet deyince şifreye ulaşabildim. Elinizde şifreniz falan varsa gayet başvurabilirsiniz. Ama tam olarak neyi demek istediğinizi anlamadım.
ct442002' Alıntı:Ben de bugün bir kaç arkadaşa şifre verdim. ve Başvurusunu yaptım.
Fakat benim sorum şu olacak. Bazı arkadaşların mailleri yok. dolayısıyla ben de yok@yok.com yazdım. bilgilerim bölümünde kırmızı bi yazı var. "ÖSYM sizinle tüm iletişimini bu e-posta adresi üzerinden yapacaktır" şeklinde.
KISACA HANGİ OKULDA GÖREVLENDİRİLDİĞİMİZİ SADECE MAİLLE Mİ ÖĞRENECEĞİZ.?
Okula herhangi bir yazı gelecek mi?
ct442002' Alıntı:daha önceden görev almanın ne lakası var anlamadım.
Başvuru yapmadan önce Okul Ösym programından şifre veriliyor. Tabi personel bilgilerinin eksiksiz girilmiş olması lazım. (Ben daha dün bi arkadaşın bilgilerini güncelledim. fotoğrafını ekledim.) Bilgi güncellemesini yaptıktan sonra şifreyi diğer bilgilerle beraber ekrana ve yazıcıya gönderiyor.
tc kimlik ve Şifreyle giriş yapıp başvurunuzu yapabilirsiniz.
güncelporry' Alıntı:Arkadaşlar bizim okul sınav merkezi değil.Ben de sınav merkezi olan bir okulda( tanıdık okul ) kendimi kaydettirdim.Fakat bir sıkıntı var.Benim kurumum orası olmamasına rağmen kurum kısmında orası çıkıyor.Bu sakınca olur mu?Benim açımdan ve o okulun idarecisi açısından?
_miracle_' Alıntı:ct442002' Alıntı:daha önceden görev almanın ne lakası var anlamadım.
Başvuru yapmadan önce Okul Ösym programından şifre veriliyor. Tabi personel bilgilerinin eksiksiz girilmiş olması lazım. (Ben daha dün bi arkadaşın bilgilerini güncelledim. fotoğrafını ekledim.) Bilgi güncellemesini yaptıktan sonra şifreyi diğer bilgilerle beraber ekrana ve yazıcıya gönderiyor.
tc kimlik ve Şifreyle giriş yapıp başvurunuzu yapabilirsiniz.
bana okuldakiler şifre veremediklerini subatta basvuru yaptıklarını söylediler... okulun personel listesinde de adım çıkmıyor... gorevlendirme istiyor istemiyor ekranı var ya.. tam olarak ben de bilmiyorum.. daha once ugraşmadım dediğim gibi... bu okula subatta tayiğnim çıktı.. o sebeple mi bilgilerim çıkmıyor bilmiyorum..
daha once basvuran kişilerin bilgileri direkt olarak mı çıkıyor diye düşündüm.. alakası bu..
bugün duyuru yayınlamış MEM sitesinde OSYM.eses' Alıntı:yarın açıklanacak yanlış hatırlamıyorsam..üniversite sınavı için..
wertyu6' Alıntı:Arkadaşlar bu görevlendirmelere merkeze bağlı kasabadaki öğretmenler başvurabiliyormuydu? yoksa sadece okulunda sınav yaplanlarmı?
eya' Alıntı:wertyu6' Alıntı:Arkadaşlar bu görevlendirmelere merkeze bağlı kasabadaki öğretmenler başvurabiliyormuydu? yoksa sadece okulunda sınav yaplanlarmı?
Bu sorunun cevabını bilen yok mu?
aakcakaza' Alıntı:eya' Alıntı:wertyu6' Alıntı:Arkadaşlar bu görevlendirmelere merkeze bağlı kasabadaki öğretmenler başvurabiliyormuydu? yoksa sadece okulunda sınav yaplanlarmı?
Bu sorunun cevabını bilen yok mu?
Hocam okulunuzu kaydettirin OSYM ye başvurabilirsiniz sanırım.