Hocam bir önceki sayfada durumu gayet güzel açıkladım hala süresi geçti geçmiş olsun diyosun. ÖSYM yönetim işlemleri programından şifreleri alabilirsiniz. ÖSYM sorumlusu Profesörle görüştüm o yol gösterdi. Bugün sistemden tüm öğretmenlerimizin şifrelerini aldım ve dağıttım. Hepside ÜDS ve ÖSYS ye başvurularını yaptı. Milleti de yanlış yönlendirmeyin lütfen...serhatdemir' Alıntı:Bir şifre kaydınız yoksa geçmiş ola arkadaşlar. Ahmet hocamın dediği gibi 1,5 ay oldu okulumuzdaki öğretmenleri kaydedeli. Güncelleme işine gelince eğer güncelleme yapmazsak örneğin 27 martta sınav var size görev çıkmayacak. Görev almak istediğiniz sınavları seçebiliyorsunuz. Hatta okul önceliği bile var. 7 mart 7:30 son önümüzdeki bu sınav için Eğer ilinizde ÜDS sınavı var ise oda 3 mart 7:30 son yani bu sabah. Bilgilendirmek isterim.
İlk dönemin son haftası güncellemeleri fotolar dahil yapmıştım sistemde. Ancak bu şahsi başvuru işinden daha bugün haberim oldu ve hemen sisteme tekrar girip öğretmen arkadaşların şifrelerini alıp dağıttım. Sistem aktif fotoğraf ve diğer bilgileri güncellememiş olanlar halen yapabilir...Cemal TANER' Alıntı:@adrenaline hocam fotolarını çektiniz mi ?
Tabiki biz bu girişleri yapmıştık. Yalnız bugün bikaç öğretmenimizin görev süreleri, mail adresleri gibi alanları değiştirdim. Fotoğraf çekmedim ancak Fotoğraf Çek butonuda aktifti...Cemal TANER' Alıntı:anladığım kadarıyla sizin öğretmenleriniz önceden girilmiş zaten sisteme. ha yeni kayıt ve foto çekip eklemeye izin veriyorsa problem yok demektir.
dün yaptım oldu.bugünde olur.sadece üds ye başvuramazadali54' Alıntı:ya arkadaşlar sistemi açabilenler yeni öğretmen kayıt edebiliyormuyuz bunu bir kişi Allah rızası için söylesin
şifreyi alırken sisteme kimin şifresi ile girdi? ve nasıl aldı?mert02' Alıntı:Arkadaşlar bizim okula matematik öğretmeni bu dönem geldi eş durumundan ve dün müdürle kaydını yaptık şifresini aldı hocamız. alır almazda okullarını seçtik. Yani daha önceden kayıt olmasanızda sistem hala açık durumda.
ÖSYM Yönetim İşlemleri Sistemine idareci şifresi ile girdim baktım hocam. Girişte ilk sayfa boş geliyor. Sol tarafta menü var ancak öğretmen tanımlama diye bir yer yok bulamadım. Tam yolunu adım adım yazarmısın. Teşekkürler.adrenaline' Alıntı:Hocam bir önceki sayfada durumu gayet güzel açıkladım hala süresi geçti geçmiş olsun diyosun. ÖSYM yönetim işlemleri programından şifreleri alabilirsiniz. ÖSYM sorumlusu Profesörle görüştüm o yol gösterdi. Bugün sistemden tüm öğretmenlerimizin şifrelerini aldım ve dağıttım. Hepside ÜDS ve ÖSYS ye başvurularını yaptı. Milleti de yanlış yönlendirmeyin lütfen...serhatdemir' Alıntı:Bir şifre kaydınız yoksa geçmiş ola arkadaşlar. Ahmet hocamın dediği gibi 1,5 ay oldu okulumuzdaki öğretmenleri kaydedeli. Güncelleme işine gelince eğer güncelleme yapmazsak örneğin 27 martta sınav var size görev çıkmayacak. Görev almak istediğiniz sınavları seçebiliyorsunuz. Hatta okul önceliği bile var. 7 mart 7:30 son önümüzdeki bu sınav için Eğer ilinizde ÜDS sınavı var ise oda 3 mart 7:30 son yani bu sabah. Bilgilendirmek isterim.
Hocam ben de kaydımı bugün yaptırdım, sınav için okul da seçtim, doğru yönlendirmeniz için teşekkürler :mrgreen:Cemal TANER' Alıntı:3/4 hafta önce sınav merkezleri kayıt yaptı şifre verdi. eğer okulunuz sınav merkezi değilse başka bir okuldan kayıt yaptırabilirdiniz. yani geçti... seneye artık...
evet doğru yönlendirmen için çok tişiküler. Başkalarıda eklemesin kendini görev çıkma ihtimali düşer demi. :mrgreen:hokuspokus2' Alıntı:Hocam ben de kaydımı bugün yaptırdım, sınav için okul da seçtim, doğru yönlendirmeniz için teşekkürler :mrgreen:Cemal TANER' Alıntı:3/4 hafta önce sınav merkezleri kayıt yaptı şifre verdi. eğer okulunuz sınav merkezi değilse başka bir okuldan kayıt yaptırabilirdiniz. yani geçti... seneye artık...
senin bayraklar iyi sallanıyomuş. :mrgreen:Cemal TANER' Alıntı: