https://smis.osym.gov.tr/Yetki/Giris okul yetkilisi bu linkten girip öğretmenlerini ekleyip çıkarabiliyor.ÖSYM görevli sisteminden silinmemiz mümkün mü, okul idaresi mi yapıyor?
https://smis.osym.gov.tr/Yetki/Giris okul yetkilisi bu linkten girip öğretmenlerini ekleyip çıkarabiliyor.ÖSYM görevli sisteminden silinmemiz mümkün mü, okul idaresi mi yapıyor?
Gitmezseniz ceza veremez isteğiniz dışında görev verdiği için diye biliyorumHocalarım ÖSYM tarafından resen görev verilmis akşam mesaj geldi. Bu şekilde görünüyor ilk kez karşılaşıyorum. Yan tarafta onay bekliyor diyor. Reddet seçeneği yok Belge dökümü var sadece. Şimdi bu durum resen verilmis gitmek zorundayiz mi demek ?
Soruları yayınevlerine gönderenlere, ve o yayınevlerine noldu peki? 800 lira için sınav görevi alan öğretmen araba anahtarı veya kemerle mi çaldı soruları ?Bu yıl 4+4+4ün ilk mezunları üniversite sınavına giriyor, bu sisteme geçişte ilk yıl 5, 5.5, 6, ve 7 yaş grubu aynı anda 1 e başlatıldığı için 2006 2007 jenerasyonu kalabalık bir grup olmuştu. O yüzden bu yıl yksye girecek olan öğrenci sayısı normalden fazla, 2020 lgs deki gibi. O yüzden çok fazla görevli ihtiyacı doğmuş. Mecburen bu görevi birileri yapacak, benim gittiğim okulda gumruk memurundan valilik vkhi memuruna kadar çeşitli kademelerden insanlar gözetmen olarak görevlendirilmişti. Kuralları biz koymayız ama kuralları biz uygularız. Zamanında kopyadır fetödür, bir sürü insanın hakkı çiğnendiği için bu önlemleri abartı bulmuyorum.
Araba anahtarı ile seni bile çalabilirler , anahtar deyip geçmeyin, entegre devre olan herşey ile dinleme ve izleme yapılabilir. Uçlu kalemin ucuna kamera yerleştirildiği düzenekler hâlâ akıllarda...Soruları yayınevlerine gönderenlere, ve o yayınevlerine noldu peki? 800 lira için sınav görevi alan öğretmen araba anahtarı veya kemerle mi çaldı soruları ?
Öğretmen mi yapmış bunu ? soruları yayınevlerine gönderenlere noldu diye sordum ona cevap ver senAraba anahtarı ile seni bile çalabilirler , anahtar deyip geçmeyin, entegre devre olan herşey ile dinleme ve izleme yapılabilir. Uçlu kalemin ucuna kamera yerleştirildiği düzenekler hâlâ akıllarda...
Araba anahtarı ile seni bile çalabilirler , anahtar deyip geçmeyin, entegre devre olan herşey ile dinleme ve izleme yapılabilir. Uçlu kalemin ucuna kamera yerleştirildiği düzenekler hâlâ akıllarda...