Arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
Eta 1.7 sürümünü bugün tahtalara yükledim. Ama ne yazık ki çocuklar flash olmadan açmanın yolunu buldular. ekranı soldan kaydırarak windows penceresinde eğer açık bir google sekmesi varsa kilit ekranını oraya taşıyorlar. Kolayca açılıyor. Bir de tahta açıkken görev yöneticisinden görevi sonlandır diyerek de açık buluyorlar.
birinci sorum , Bilgisayar Kilit ekranında iken sol tarafta kaydırarak windows pencerelerinin açılmasını engelleyebiliyor muyuz?
İkincisi, dün Eta 1. 8 kurdum, bunda windows penceresini kilit ekranında iken kaydırarak açılmıyor. Program daha güzel , ama client uygulamasını bir türlü kullanamadım. Bunda kilit ekranında windows penceresini açamıyorsunuz daha güzel aslında. Eta 1.8.4 'ü kurduktan sonra client uygulamasını aynı tahta da mı açıyoruz? Siz ne şekilde yapıyorsunuz? Ben dosyanın içinde gelen excel dosyalarını bir türlü güncelleyemiyorum, Resimler klasörü içindeki xml dosyası hep aynı kalıyor, ekranda eskisi kalıyor. Kullanan arkadaşlardan ricam yardımcı olabilir misiniz?