Merhabalar hocam. Kilit ekranındaki internet tarayıcısı aracılığı ile herhangi bir bağlantıyı paylaşabilirsiniz. Dosya paylaşımı ise şuan yoktur hocam.hocam merhabalar. Duyuru ekranindan ogrencilere link veya dosya paylaşimi yapabilir miyiz?
Merhabalar hocam. Kilit ekranındaki internet tarayıcısı aracılığı ile herhangi bir bağlantıyı paylaşabilirsiniz. Dosya paylaşımı ise şuan yoktur hocam.hocam merhabalar. Duyuru ekranindan ogrencilere link veya dosya paylaşimi yapabilir miyiz?
Anladim hocam, ben de oyle dusunmustum. Paylasmak istedigim linki tarayici izinlerine kaydedip, Duyurulardan da cocuklari İnternet tarayicisina yonlendirip paylasilacak. SagolasinMerhabalar hocam. Kilit ekranındaki internet tarayıcısı aracılığı ile herhangi bir bağlantıyı paylaşabilirsiniz. Dosya paylaşımı ise şuan yoktur hocam.
Kullandığınız sürüm eski ise olabilir. Eski sürümlerde herhangi bir koruma yoktu. Yeni sürüme güncelleyiniz. Ayrıca ayarlarda bulunan engellenen uygulamaları kullanınız.Sanırım öğrenciler e kilit yazılımını devre dışı bırakmışlar .Bunun için ne yapabiliriz tekrarlanmaması adına yada nasıl yapmışlardır
Hocam dosya indirme penceresinin görülebilir olması durumunda öğrenciler o pencereyi kullanarak farklı yerlere girebilir.Hocam, dedigim gibi yaptim, tarayicidan dedigim adrese giriyorlar ama dosya indirmeleri gerekli, indiremiyoruz. odsgm.meb adresinden ornek sorular yayinlanmis.tahtanin kilidini acmadan cocuklarin o sorulara bakmalarini saglamaya calisiyorum
mesela şu içerik
https://odsgm.meb.gov.tr/www/sinavl...ekim-ayi-ornek-sorulari-yayimlandi/icerik/495
Hocam bir de, İzin verilen web adresleri bolumunde, adresi ekledikten sonra duzenleme yapamiyoruz ve eklerken simge adresi bölümunde simgeyi sececek bir buton olsa, hatta 8-10 tane secebilecegimiz default butonlar olsa cok iyi olurdu
teşekkürler hocamKullandığınız sürüm eski ise olabilir. Eski sürümlerde herhangi bir koruma yoktu. Yeni sürüme güncelleyiniz. Ayrıca ayarlarda bulunan engellenen uygulamaları kullanınız.
Akıllı tahtalardaki ekilit Yazılımını kaldırın ve tekrar yeni sürümü kurun. Sadece güncelleme yapmak(ağdan veya yönetici diski ile) işe yaramayacaktır.
Rica ederim hocam. Yinede eğer farklı bir şekilde aşmış olabilirler tabi. Eğer öğrenirseniz haber verirseniz düzeltmeye çalışayım.teşekkürler hocam
Hocam ilk o sekilde denemistim pdf programi calismadi. Calistirilabilen programlardan adobe readeri eklesem olur belki, ya da word'ü. tesekkurler dediginizde haklisiniz.Hocam dosya indirme penceresinin görülebilir olması durumunda öğrenciler o pencereyi kullanarak farklı yerlere girebilir.
Verdiğiniz sayfadaki pdf dosya adresini deneyin hocam birde.
Simgeler için eklenebilir hocam teşekkürler
Teşekkürler hocam.Hocam, böyle bir program yaptığınız için öncelikle teşekkür ederim. Ellerinize sağlık. Size bir sorum olacak: İzin verilen web adresleri bolumunde web adresini ekledikten sonra simge adresini ekleyemiyoruz. Onu nasıl eklememiz gerekiyor.
Çok teşekkür ederim hocam. Yarın deneyeceğim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Allah razı olsun sizden.Teşekkürler hocam.
Eklediğiniz sitede muhakkak bir simge vardır hocam. O simgeye sağ tıklayıp resmi yeni sekmede açın ve adres çubuğundan adresi kopyalayıp programa yapıştırın.
Örneğin bilgisayarbilisim.net için bu sayfanın en üstündeki resmi yeni sekmede açınca adres çubuğunda https://www.bilgisayarbilisim.net/bilisim_teknolojileri_bilgisayar_ogretmeni/logomobile3.jpg yazar. Bu adresi programa ekleyip kullanabilirsiniz.
@renovatio033 hocamın tavsiyesi üzerine varsayılan simgeler ekleyeceğim. O zamana kadar yukarıda yazdığım şekilde kullanabilirsiniz.
Merhabalar hocam. Kırmızı siyah plastik olanlarda sıkıntı oluyor maalesefmehcan hocam 32 gb yeni sandisk usb bellek aldım. yönetici disk oluştururken "güvenlik dosyaları aktarılamadı " uyarısı alıyorum. sorun ne olabilir. belleği biçimlendirdim. diğer marka belleklerde sıkıntı yok
hocam benimkisi metal olanı yeni model onda da sıkıntı var sanırımMerhabalar hocam. Kırmızı siyah plastik olanlarda sıkıntı oluyor maalesef
Güvenli disk seçeneklerini seçmeden dener misiniz hocamhocam benimkisi metal olanı yeni model onda da sıkıntı var sanırım
Merhabalar evet hocam son hali oradakiler.merhaba hocam sitenizdeki program güncel mi ben hepsini oradan indirdim...
USB anahtarları oluşturmak için birden fazla bilgisayara ana programı kurabilirsiniz.Sorulup sorulmadigini tam takıp edemedim ama mümkünse Ana bilgisayar kurulumunu (Yani panel) birden fazla PC ye yapabiliyor muyuz?
Bilgi verirseniz sevinirim...
USB anahtarları oluşturmak için birden fazla bilgisayara ana programı kurabilirsiniz.
Ancak akıllı tahtalar tek ana programa bağlanabilir ler. Duyuruları, ayarları vs. bağlandıkları ana programdan alırlar. Ana programın ayarlar penceresinde ki ana bilgisayar adını değiştirerek farklı bilgisayarlar ana program olarak kullanılabilir. Bu durumda akıllı tahtalar yeni ana programdaki verileri alacaktır. Eski ana bilgisayardaki verileri manuel olarak yeni ana bilgisayara aktarabilirsiniz. Bunu kurulum dizinindeki klasörleri kopyalayarak yapabilirsiniz.
Kısaca aynı anda birden fazla bilgisayarda ana program kullanılmaz.
Tabi hocam uzaktan erişim çözüm olacaktır.Çok teşekkürler hocam... Tahmin ettiğim gibi.
Kurulu ana bilgisayara "Uzaktan Erişim" ile sanırım dolaylı da olsa bir çözüm üretebilirim diye bir fikir geldi aklıma...
Teşekkür ederim hocam.Hocam başarılarınızın devamını dilerim. Gerçekten güzel Program olmuş. Hocam Programı hangi dilde ve program kullanarak yazdığınızı sorabilir miyim?
Hocam kurulum dosyalarını virüs olarak algılayabilir antivirüs yazılımları. Kurulum yaparken devre dışı bırakırsanız iyi olur.hocam hepsini okuyamadım daha önce söylenmişse affola. atak antivirüsle hata veriyordu bunda o sorun varmı