Hocam akıllı tahtalarda izin vermenize gerek yok. Ana programın kurulu olduğu bilgisayarda güvenlik duvarında izin vermeniz yeterli. Eğer başka bir antivirüs yazılımı varsa onda da izin vermelisiniz. Masaüstündeki kısayola sağ tıklayıp "Dosya konumunu aç" diyerek kurulu olduğu dizine gidebilirsiniz.sayın hocam öncelikle emeğinize sağlık tşkler. ben şöyle bir sorunla karşılaştım ağda tahtaları göremiyorum. bazı tahtalarda güvenlik duvarı izni otamatik çalışırken bazılarında çalışmıyor. kendim eklemek istedim fakat programın yerini bulamadım.
ana bilgisayarda sorun yok diğer tahtaları görmüyo onlarda ne yapabilirimHocam akıllı tahtalarda izin vermenize gerek yok. Ana programın kurulu olduğu bilgisayarda güvenlik duvarında izin vermeniz yeterli. Eğer başka bir antivirüs yazılımı varsa onda da izin vermelisiniz. Masaüstündeki kısayola sağ tıklayıp "Dosya konumunu aç" diyerek kurulu olduğu dizine gidebilirsiniz.
Laboratuvar ise hocam laboratuvardakiler de yukarıda yazdıklarım gibi ayrı ağdır hocam.hocam kendi sınıfımdaki tahtayı ana bilgisayar yaptım diğer tahtaları görmüyor
Tüm tahtaları açar hocam.sayın hocam öğretmene oluşturduğumuz usb anahtar okulda ki bütün tahtaları açabiliyor mu yoksa sadece bir tahtaya mı özel?
Hocam öğretmenler odasındaki ET nin ismi rastgele üretilmiş bir isim ise ismini değiştirin. Örneğin OGRETMENET gibi.Yönetici olarak öğrtmenler bu odasındaki ET ye kurdum fakat bu tahta ağda diğer ET leri görmüyor ne yapılabilir
Teşekkürler hocam.Bir haftadan beri bu programı kullanıyorum. Programın bana göre tek eksik yanı ios olmaması. Bunu da en kısa sürede bekliyoruz. Birde googleplay stor'a yükleme yaparsanız harika olur. öğretmenlere anlatmakta biraz zorlanıyoruz. Tekrardan emeğinize sağlık
Emeğinize sağlık hocam ben çok beğendim gereksiz hiçbir şey yok kafa karistirmiyor. Bende kullanicam cuma kendi bilgisayarıma(Ana bilgisayar olarak) kurdum deneme amaçlı bir de akıllı tahtaya kurdum. Ana bilgisayarda akıllı tahtayı göremedim. Ana bilgisayar kablosuz bağlantı akilli tahta kablolu bu yüzden mi. Bide şarj aletimi kaybettim ana bilgisayari acamiyorum. Şimdi ne yapmalıyım?Şu an ücretsiz zaten şaşırmanıza gerek yok. Konuyu okumadan direk saldırıya geçmişsiniz. Malum yazılımın geliştiricisi siz misiniz bilmiyorum ama program geliştirme sürecinde harcanan emeğe saygı duymanızı beklerim.
Sizin programınız nasıldır bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla başka programları karalayarak kullanıcı arayışına girmişsiniz . Enerjinizi başka programları kötülemek için harcamak yerine kendi yazılımınıza verirseniz daha çok kullanıcınız olacağından eminim.
Hocam hata mesajını ya da fotoğrafını atabilir misiniz Özelden No verdim whatsapp tan da gönderebilir siniz.programı nasıl kaldırabilirim hocam? tahta açılıyor bir sürü hata mesajı çıkıyor, tıkladıkça daha da artıyor mesajlar.