Hocam yeni sürüme geçtiğinizde eskiden eklediğiniz anahtarları kullanmaya devam edersiniz. Yeniden anahtar oluşturmanız gerekmiyor yani. (Siz yine de her ihtimale karşı ana programın kurulum dizinini yedekleyin)hocam öncelikle böyle bir programı hazırladığınız için çok teşekkürler okullarda sizin programınızı hem de ücretsiz olarak kullanıyoruz.Allah sizden razı olsun.Hocam e kilit uygulamanızı uzun süredir kullanıyoruz .Okulumuz büyük bir okul ve benimde ders yoğunluğumdan dolayı programı uzun zamandır güncellemedim. Benim sorum şu tahtaları ağ üzerinden güncelleyerek programı son sürümüne güncelleyebilir miyim? Yeni özellikleri kullanmak istiyorum ama Tabi 60 öğretmene yeniden şifre oluşturma işi olmadan olabilecekse...
Akıllı tahtaya kurulan programı yeniden yazdım hocam. Programı geliştirmek için kullandığım kütüphaneleri son sürümlerine güncelledim. Yeni özellikler ekledim. Dizin yapısını değiştirdim. vs. Bu değişikliklerden dolayı tahtalardaki eski sürümü kaldırıp yenisini kurmak gerekiyor maalesef. Güncelleme yaparsanız sadece uygulama dosyası güncellenir. Programın çalışması için gereken kütüphaneler tahtada olmayacağı için tahta kendisini kapatacaktır.