(Ücretsiz) e-Kilit - Akıllı Tahta Koruma Yazılımı

Kodla Büyü
Gittiği iki okulda da e-kilit olan hocalar için çözümünüz nedir?
Bu sorunun cevabını bende arıyordum. E-kilit uygulamasını telefondan silip tekrar kurar hangi okulda iseniz her defasında o okulun kodu ayarlara girerseniz o okulun tahtasını açabilirsiniz. Ben böyle çözüm buldum. Yada yukarda arkadaşın belirttiği gibi birinde flash birinde QR kodu kullanmanız gerekebilir. @mehcan hocam bu konuda bizi aydınlatırsa daha iyi olur.

Hocam aktifleştirme kodu dediğiniz uygulama kurulurken uygulamaya girilen şifre mi oluyor? Bu kodu nasıl nasıl karekod yaptınız?
Mobil anahtar oluşturduğunuzda, o anahtarın karekodunu aynı ekranın alt tarafında bulabilirsiniz. Onunla tüm telefonları sağ üst 3 nokta/ ayarlar/ karekod okut simgesi ile okutup kaydedip aktive edebilirsiniz.

@mehcan hocam program çok güzel elinize sağlık. Benin ana bilgisayar ve uygulama ayakta. Ücretsiz versiyorn kullanıyorum.(Bu konuda tekrar teşekkürler) Ana bilgisayaraı formatlamam ve değiştirmem gerekiyor. Elimde sadece şifre ve çalışan program var. Yeni bilgisayara programı nasıl aktarabilirim. Yardımcı olursanız çok seviniri.

merhaba e-kilit sisteminde illaki sunucu oluşturmak zorunda mıyız, ben ten bir bilgisayara kurmak istiyorum, mobil uygulama ile açmak istiyorum

@mehcan hocam program çok güzel elinize sağlık. Benin ana bilgisayar ve uygulama ayakta. Ücretsiz versiyorn kullanıyorum.(Bu konuda tekrar teşekkürler) Ana bilgisayaraı formatlamam ve değiştirmem gerekiyor. Elimde sadece şifre ve çalışan program var. Yeni bilgisayara programı nasıl aktarabilirim. Yardımcı olursanız çok seviniri.
C:\Program Files (x86)\e-Kilit Ana Program bu yoldaki klasörü ana bilgisaayrdan kopyalayıp bir usb ye alın hocam formattan sonra aynı yere koyun kullanmaya devam edersiniz.

Geri