Güvenlik duvarı olayı ile ilgili;Güvenlik duvarından Client programına izin vereceğim, dosya yolunu tespit edemedim. görev yöneticisi hemen kapanıyor. Tam yolu nedir acaba
Hocam program windows güvenlik duvarına kendisini ekler. Client lerin güvenlik duvarına eklenmesi mobil anahtarın ağ özelliklerinin kullanılabilmesi içindir. Client ler için @ylmzyklmz hocamın yaptıklarını uygulayabilirsiniz.hocam program için teşekkürler. client lere kurmaya başladım. birini ana program görüyor, ama diğerini görmüyor. virüs programı yok. güvenlik duvarına otomatik eklenmeme durumu için adını ne diye arayıp açalım güvenlik duvarında
Güvenlik duvarı olayı ile ilgili;
Client makineler otomatik windows güvenlik duvarına kural ekleniyor, Fakat ağ paylaşımını açmak gerek
Sunucu anaprogram için windows güvenlik duvarında gelen/giden izinlerden biri verilmemişti onu açınca şuan ağda tüm makineleri kontrol edebiliyorum. Kilit açma makineyi tamamen kapatma vs.
Güzel program teşekkür ederiz.
Client lerin güvenlik duvarına eklenmesi mobil anahtarın ağ özelliklerinin kullanılabilmesi içindir.
Önerileriniz için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz özellikler eklenebilir hocam.Bu yazılımı yaklaşık üç haftadır kullanıyoruz. Öğretmenlerin yazılım nedeniyle karşılaştıkları bir problem hiç yaşanmadı. Programın faz1 tahtalarda bir uyumsuzluğuna da denk gelmedim. Sadece programın ağ özelliğini detaylı kullanma şansım olmadı(kablolu-kablosuz bağlantı sebebi ile). Programın gerek akıllı tahtalara kurulumu gerekse usb belleklere kurulumu son derece basit ve anlaşılır olmuş. Ellerine sağlık hocam. Gayet anlaşılır ve sağlam bir program meydana getirmişsiniz. Programı dahada geliştirmek isterseniz bir iki fikirde ben vermek isterim. Programa öğretmen-sınıf-ders programı eklense. Ana bilgisayar ekranında tüm bilgisayarlar görüntülenirken o an o sınıfta hangi dersin ve öğretmenin olduğu bu şekilde anlaşılsa ve istenildiği an anlık mesaj gönderilebilse iyi olabilir.
Akıllı tahtaya bağlanmasını kastetmiştim ama şu an kilit açma, kilitleme, tahtayı kapatma, yeniden başlatma özellikleri var hocam.Hocam mobil anahtarın ag özellikleri dediğiniz nedir. Kilit açmanın dışında bir özellik mi var acaba
Teşekkürler hocam. Ağdan gelen tarih bilgisindeki hatadan kaynaklanıyor. Bunu düzelttim. Yükleyip haber vereyim hocam.Hocam programı açınca böyle bir hata veriyor ama Evet deyince devam ediyor. Bilgi vermek istedim.
Yükledim hocam tekrar indirip kurabilirsiniz. Ana programı kurmanız yeterli. Üzerine kurabilirsiniz. Akıllı tahtada güncelleme yapmanıza gerek yok.Hocam programı açınca böyle bir hata veriyor ama Evet deyince devam ediyor. Bilgi vermek istedim.
Hocam tekrar anahtar oluşturmak istediğinizde uyarı veriyor mu? Anahtar oluştururken güvenli disk seçeneğini işaretlemiş miydiniz?Hocam öncelikle elinize sağlık program çok güzel. Bazı sınıflarda anahtar flaş takılı ders işlenirken bir anda kilit ekran geliyo ve o flaşı tanımıyo, aynı flaş biçimlendirilene kadar anahtar eklenmiyor.
Gerek yok hocam eski anahtar diskleri kullanmaya devam edebilirsiniz.Hocam 1 aydır kullanıyoruz , emeğinize sağlık program süper ötesi . Şimdi yeni sürümü kendi bilgisayarımıza yüklediğimizde öğretmenlere oluşturduğumuz usb belleklere yeniden anahtar oluşturmaya gerek yok değil mi?
Hocam zip içindeki dosyanın uzantısının exe olması gerekiyordu. Ben yüklerken unutmuşum. Düzelttim şimdi. teşekkür ederim.Hocam ana bilgisayarda güncelleme denetiminden indirilen zip dosyasının içinde update dosyası var. Programın kurulu olduğu update klasöründe can uzantılı iki farklı isimde update var: atnetworkupdate ve updatetm. Güncellemeyle indirirdiğimiz update dosyasını bunlardan biriyle mi değiştiriyoruz?
Güvenli disk oluşturmayı seçmiyorum, tekrar anahtar oluştururken uyarı vermiyor ama tahtalarda çalışmıyor. Format atarsam flash belleğe çalışıyor.Hocam tekrar anahtar oluşturmak istediğinizde uyarı veriyor mu? Anahtar oluştururken güvenli disk seçeneğini işaretlemiş miydiniz?
Hocam usb bellekteki dosyalar virüs tarafından gizlenmiş mi kontrol edin. Gizlenmiş ise gotunur yapmak lazım. Daha önce başıma geldi .Güvenli disk oluşturmayı seçmiyorum, tekrar anahtar oluştururken uyarı vermiyor ama tahtalarda çalışmıyor. Format atarsam flash belleğe çalışıyor.
1- Programı kurduktan sonra ayarlarınızı, okul bilgilerini ve varsa duyurularınızı oluşturun.Hocam ilk defa kullanacağım ben de. Sırayla şu işlemleri mi yapacağım doğru mudur yani? Bu konuda cahilim kusura bakmayın.
1- Öğrt. Odasındaki pc'ye e-kilit prog. kurulacak.
2- Yine bu bilgisayara flash takılıp bu flasha yine bu program kurulup şifre oluştur denecek
3- Yine bu program akıllı tahtalara kurulacak
Kurulum yaparken internet ihtiyacı yok.
Doğru mudur??
Hocam ağdan görmüyorsa ana programı güvenlik duvarında izin verilenler listesine ekleyin. Birde bilgisayar ismi ve akıllı tahta isimleri rastgele üretilmiş isim ise değiştirip öyle deneyin.Ben tahtanın birine kurdum faz 2 orjinal win 8 var.Kablosuz ağdan program tahtayı görmedi zaten kablolu ağ çalışmıyor tamamı kablosuzdan bağlı yarın klonlayıp diğer 24 tahtaya imaj yükleyeceğim tahtayı program vasıtasıyla ana bilgisayarımdan görememem harici bir sorun yok teşekkürler
Yazılımı indirmek, kurulum ve kullanımı ile ilgili videoları görmek için yazılımın web adresine gidebilirsiniz.
Mobil uygulamayı Google Drive'dan indirmek için buraya tıklayınız.... (Henüz Google Play Store'a yüklenmemiştir.)