Ücretsiz Hazır Okul Sitesi Full-5

Kodla Büyü

mehmetaltin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Egitimciyizbiz.net Ücretsiz Hazır Okul Sitesi Full-5 bitmek üzere.Hafta içi buraya eklicem .Anasayfa dan bir kaç görüntü...

Ekli dosyalar

• görüntü-1.jpg
    görüntü-1.jpg
    204.9 KB · Görüntüleme: 3,943
İlk mesaj benden herhalde. Gayet güzel görünüyor. Elinize sağlık sabırsızlıkla bekliyeceğim...

hcam ellerinize sağlık.paylaşımlar çok güzel.ben de 123 flash menu programını kullanıyorum ancak link veremiyorum daha doğrusu linklerim program içindeki previewde çalışıyor publish edip sayfaya editlediğimde çalışmıyor.mesj geliyor settings ok diye settings dediğimde macromedia sitesine gidiyor

mozilla ile de tam uyumlu olması açısından menüleri değiştirdim.İnşallah beğenirsiniz.Hafta içi tam siteyi buraya eklicem... :D

Nasıl yani babadoğan hocam gereksiz ya da işe yaramaz dediniz heralde.Hocam kendi sitesini hazırlamak isteyen arkadaşlar için hazırlıyorum.Hazır sitelerin çok süper olduğunu da idda etmiyorum.Ancak devamlı elimden geldiğince yeni menü ve içerikler eklemeye çalışıyorum...Neyse en iyisi vazgeçelim o zaman herkes kendi hazırlasın babadoğan hocam... :!:

güzel bir çalışmaya benziyor
yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyorumm
beklemedeyiz :++:

Arkadaşlar artık çalışmalarımı direkt olarak bilgisayarbilişime eklemicem.Bazı arkadaşların haksız aşırı olumsuz yargıları beni çok üzüyor.En azından bu kadar emek verilip ücretsiz tüm arkadaşlarımıza ve okullarımıza bu hazır siteleri sunmamız haklı saygı gerektirir diye düşünüyorum.Neyse bu çalışmaları isteyen arkadaşlarım özelden mesaj atarlarsa maillerine gönderirim...

bazı yorumları takmamak lazım hocam. insanların bu siteye verdikleri ile ilgilenen kişilere ve emeğinize teşekkür edenlerin yorumlarına değer verin.

mehmetaltin hocam siz bazı yorumlara kafanızı hiçç takmayın emeğinize teşekkürler site de daha bi güzelleşmiş zaten.bana da gönderirseniz memnun olurum

Birşey yapmak yerine...
Yapılanı eleştirmek daha kolay geliyor insanlara.
Arkadaş uğraşmış bence güzel olmuş. Ama illahi beğenmediysen.
Ve seni etkileyen bir durum yoksa ortada.
Niye moral bozasın ki. Anlamak mümkün değil.

BBNET
Geri