Bu formu 27 Ekim'de doldurdum ne gelen var ne giden..
Bu formu 27 Ekim'de doldurdum ne gelen var ne giden..
Bana lisans geldi.Bu formu 27 Ekim'de doldurdum ne gelen var ne giden..
Bana lisans geldi.
Ortalama kaç günde dönüyorlar hocam fikriniz var mı . Gereksiz diye maili silmeyiz inşallahBana lisans geldi.
Merhaba 60 lisans istedim gelen lisans 5 Tane geldi
?Tek bir hesap geldiyse muhtemelen sadece size gelmiştir diye düşünüyorum. Diğerleri de bir kaç gün sonra gelir. Ayrıca tekrardan hatırlatmak isterim, bir lisans hesabını 5 ayrı pc (telefon, tablet vs.) de kullanabiliyorsunuz.
Yok hocam, kişisel maile de gönderiyorlar. Okul bilgisayarları için isteyince de kişisel mailinize gönderim yapıyorlar. Okul maili zorunluğu yok.?
okulun mail adresiyle mi başvurmamız gerekiyor acaba hocam?
Kendi mail adresiniz yeterli hocam. Ankette isim soyisim okul ve görev bölümü eksiksiz doğru olmalı.?
okulun mail adresiyle mi başvurmamız gerekiyor acaba hocam?
Benim görüşüm Microsoft yazılımlarına karşı boykot nedeniyle kurumları bu kararından bir nevi vazgeçirmek olduğudur. Birisi size ücretsiz bir yazılım veriyorsa bunun bir karşılığı mutlaka vardır.birşey soracağım meslekte 18. yıla girdim her çalıştığım okulda office yazılımlarını arşivimden yükledim, arşivim her zaman güncel tutuyorum. windows lar da dahil buna. okul idareciliği de yaptım. devletin hiç bu tür programlara bütçe ayırdığını görmedim. normalde bunun usulü nedir, herkes başının çaresine baksın mı, yoksa internette bu tür ilanları bulup haber beklemek mi?
Hocam kaç günde geldi lisans 4-5 gün oldu gelen giden bişey yok henüzMerhaba 60 lisans istedim gelen lisans 5 Tane geldi
Ben de istedim. Hadi bakalım...
size gönderdikleri mail adresini giriyorsunuz Örnek. to -isim soyisim@yenilikciogret... buna benzer bir mail adresi hocam.Bugün mail geldi, hesap şifresi de gönderdiler. Ne ile giriş yapacağım bilmiyorum. Mail adresimi deniyorum olmuyor.
Teşekkür ederim, sorun çözüldü. Aynen dediğiniz gibi "-to" ile başlayan e-mail adresiymiş.size gönderdikleri mail adresini giriyorsunuz Örnek. to -isim soyisim@yenilikciogret... buna benzer bir mail adresi hocam.
Bana da yaklaşık bir ay sonra geldi
Bugün 9.gün, henüz gelen giden bir lisans yok.