Bbnet admini.
elrond' Alıntı:eski okulumdan bir arkadaş gibi...kale kasabası
resimdeki kurtlara bakarsak biri ingiliz biri türk bu kurtların...sebep mi sert=hard türkiş=ingilişsert_hard' Alıntı:elrond' Alıntı:eski okulumdan bir arkadaş gibi...kale kasabası
Değişik imzası ile hatırladığım üye...
Ninjanın teki kılıçla nickini yaziyor
Son zamanlarda sanat severliği ile. (sinema, oyun vs.)hasari' Alıntı:Bu aralar 3D merak saran üye. :lol:
Sıkı bir takipçi.oyungezer' Alıntı:Son zamanlarda sanat severliği ile. (sinema, oyun vs.)hasari' Alıntı:Bu aralar 3D merak saran üye. :lol:
Eski yaşam tarzına olan hayranlığıyla.mutlucan' Alıntı:nasıl anlatılır ki..
Fare öldürme teknikleri ilehasari' Alıntı:Eski yaşam tarzına olan hayranlığıyla.
Sorma kardeşim. :lol:zech' Alıntı:Fare öldürme teknikleri ilehasari' Alıntı:Eski yaşam tarzına olan hayranlığıyla.
the_korsan' Alıntı:Gittiği tüm okullardaki bt sınıflarının tarihi eser olmasıyla..
dostum bir yüzün gülmedi gitti
Önceki sene gittiğim okulda genede 1.Faz denk gelmiştim çalışan 2 PC vardı. Projeksiyon lamba ömrünü tamamlamış lambası kendini aydınlatmıyordu. Saç baş yolmamak elde değildi. Neyseki sinir hastası olmadan ayrıldım.the_korsan' Alıntı:Gittiği tüm okullardaki bt sınıflarının tarihi eser olmasıyla..
dostum bir yüzün gülmedi gitti
Hocam ; Fender gitarım var ama Amerikan değil Kore.Sargon' Alıntı:lise yıllarında hayranı olduğum gitar markasını rumuz olarak kullanmasıyla...