çocukla gidilebilecek restaurant

Kodla Büyü

seldabal

Seçkin Üye
Seçkin Üye
günaydın arkadaşlar,
herkese mutlu yıllar dilerim, umarım yeni yılda bütün hayalleriniz gerçekleşir.
bugün ailecek yemeğe çıkmak istiyoruz. maltepe sahilde niyazibey vardı kocaman bir oyun alanı vardı oraya güveniyorduk ama kapanmış
çocuğun oyun oynayabileceği bir alan olsun istiyoruz. zaten asıl amaç onun güzel vakit geçirmesi :)
pendik, kartal, maltepe,bostancı sahilde bildiğiniz böyle bir yer var mı?

bostancı günaydını kesinlikle tavsiye ederim, oyun odasında ablalar var. kuzucum çok eğlendi :) istediği zaman yanımıza getirdiler yavruşumu. garsonlarda çok sıcak ve ilgililer çocuklara karşı. börek istedi bizimki hemen pide hamurundan birşey uydurup getirdiler.

hocam mutluluğunuzu anlıyorumda forumu bence ismi dahilindeki konularla güncel tutalım :) butür aile forumları, bayanlar için uygun platformlar daha uygun gibi. belki bekar olunca beni sarmıyor konu

Böyle çocuğun da eğlenebileceği yerleri ben de öğrenmek istiyordum Bostancı da tercih edebileceğim yakınlıkta bir yer. Teşekkürler hocam Günaydın gidilecek yerler listemde artık:)

tcoalngsau' Alıntı:
hocam mutluluğunuzu anlıyorumda forumu bence ismi dahilindeki konularla güncel tutalım :) butür aile forumları, bayanlar için uygun platformlar daha uygun gibi. belki bekar olunca beni sarmıyor konu
kusura bakmayı hocam sizi anlıyorum ama birgün elbet sizede lazım olacak bu konular:), bayanlar kulübü başlığında pek çok erkek arkadaş fikir paylaşıyor soru soruyor şimdilerde. biz artık burda dost gibi olduk ve bu kadar büyük bir şehirde farklı fikirler alabileceğimiz, çok farklı insanlara ulaşabileceğimiz bir ortam burası, hertelden yada bayanlar kulübü başlıklı yazılrı okumayın isterseniz.

_su_' Alıntı:
Böyle çocuğun da eğlenebileceği yerleri ben de öğrenmek istiyordum Bostancı da tercih edebileceğim yakınlıkta bir yer. Teşekkürler hocam Günaydın gidilecek yerler listemde artık:)
çok güzel geçti günümüz tavsiye ederim. birde bakkalköy civarında no name diye bir yer varmış baharda da oraya gitmeyi düşünüyoruz, inceleyin hocam güzel görünüyor.

BBNET
Geri