öğrenciler şikayet etmiş..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hhhh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hhhh

Aktif Üye
bugün lab.daki problemli bilgisayarlarla uğraşayım demiştim, öğrencileri ilk kez bugün içeri almadım, peki ya ne olmuş bugün dilekçe yazıp vermişler bizi mesai saatlerinde içeri almıyor öğretmen diye...nasıl öğrencilerin eline düştük biz, inanamıyorum gerçekten...

güzeeeeel :)
hakkını arayan bir toplum olmaya başlıyoruz demekki.
bence gurur duymalısın hocam.
tüm hakkını savunmaya bt. öğretmenlerine örnek olsun.

üç maymun' Alıntı:
güzeeeeel :)
hakkını arayan bir toplum olmaya başlıyoruz demekki.
bence gurur duymalısın hocam.
tüm hakkını savunmaya bt. öğretmenlerine örnek olsun.

+1

istanbul38' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
dolduran vardır onları
Lise değil üniversite öğrencisi bile yapamaz bunu. Mutlaka bir akıl veren vardır. Bundan sonra kimseyi almayın içeri. Kök söktürün kovun gitsin ....leri.
Öğretmeni şikayet edecek kadar beyinleri varda bakım-onarım yaptıgını algılayacak beyinleri yok mu?
Dolduranı bul. İçini boşalt yeniden doldur hocam bence.

Benim gibi bir tenefüs al bir teneffüs alma bazen 3.30a bazen 4e bazen 5e kadar aç sınıfı o zaman kimse birşey demiyor alışıyorlar :) Yüz verince asatr ister muhabbetine dönmüş sizinki

karinca_52' Alıntı:
dolduran vardır onları

Kesinlikle bu işin arkasında başka biri var yoksa öğrenciler akıl edemezler bunu...
Eğer okul idaresi ile aran kötü ise sana bu şikayetten dolayı ceza bile verebilirler...

1-ogretmenlikten myo ogr. gorevlisi gectim diyelim.emekli ikramiyesi ve derece kademe ilerliyor mu

hocam öğrencilerin potansiyelleri ortada en azından görev yaptığım okullarda bu tür hakkını arayacak öğrenci yok, olsa da bir elin parmağını geçmez. bana öyle geliyor ki bir akıl verenleri var :!:

Buzkırıcı' Alıntı:
1-ogretmenlikten myo ogr. gorevlisi gectim diyelim.emekli ikramiyesi ve derece kademe ilerliyor mu
başlıkla ilgili olmamış ama :) olsun, hocam başvuru yapacakmısınız bu bikaç gün içinde bikaç yerde var başvuru, değerlendirmeler hakkında bilgiye ulaşabildiniz mi?yani yabancı dil istenmi myo da, ama diğerlerinin yüzdesi nedir? biliyormusunuz?

Dilekçe sahibi öğrencilerden birinden muhakkak kimin akıl verdiğini bul. Kesin akıl veren vardır.

Öğrencilere karşı da şunu yap. Laboratuarda oyun yasak. Yasaklı siteler yasak. Abuk-subuk şeyler aramak yasak. Yazıcı çıktısı yasak. yasak. yasak. yasak.

benim öğrencilerimde geçen sene oyun oynamalarına izin vermeyince hemen şikayet etmişler müdüre.

müdür hocam ders anlatmıyormuşunuz dedi.. sonra öğrencilerin internetini ve tüm oyunları yasakladım 1-2 hafta ful ders yaptırdım. sonra adam oldular..

çocuklar böyle bişeyi tek başına yapamaz. Akıl vereni bulun. Haddini bildirin hocam. Yanına kalmasın.

ya ne öğrenciler var yuh diyorum..ben istediğimi yapıyorum..bu tenefüs cezalısınız çıkın gidin diyorum, nöbetçiyim sınıf kapalı diyorum, çıkışta işim var kapalı diyorum..diyorum da diyorum yaniii.. :D

Eğer kendilerine içeri alınmamalarının sebebi yerinde bir üslupla anlatıldıysa, laboratuarın elden geçirilmesi gibi son derece geçerli bir sebep ortada duruyorken, gidip şikayette bulunmuşsa bu öğrenciler, bu sevinilecek-beğenilecek bir hareket değil, küstahlık-şımarıklıktır. Kesinlikle katı bir tepki konulması gerek böyle bir davranışa. Ama eğer kendilerine bir açıklama yapılmadan ya da yeterli ve yerinde bi açıklama yapılmadan içeri alınmadıkları için şikayet dilekçesi yazmışlarsa o zaman işte helal olsun derim. Ama bi parantez açayım bu bilinçte bir öğrenci grubu(gerçi hocam burda belirtmemiş ama) değil ilköğretim, liselerde bile rastlanılması çok güç bir istisna maalesef.
Öğrencileri başka birilerinin yönlendiriyor olması ihtimali, "bilinçli gençlik" ihtimalinden daha yüksek yüzdeye sahip maalesef ülkemizin gerçeği bu. Bence mutlaka bu konuyla ilgili öğrencilerle görüşün zaten 5 dakika sonra meseleyi anlarsınız :)

ya arkadaş nasıl oluyo bu. anlamıyorum ki. ben istediğim zaman alıyorum bişey diyen de görmedim. benim teneffüse ihtiyacım yok mu?

ben senin yerinde olsam bundan sonra asla bts de araştırmaymış vs bilmem neymiş kesinlikle açmam vede bts de bilgisyar bozuldu mu ben dahada içine ederim tamir ediyorum ayağına geri dönüşü olmyacak şekilde bu şekilde zamanla bts biter seninde o okulda işin kalmaz bu sayede hemde seni şikayet edenlere kıyak geçmiş olursun bundan sonra bir daha seni şikayet edecek malzeme bulamazlar.

şeytana karşı daha şeytan olmalıyız yoksa cin olmadan adam çaprmaya çalışan o kadar çok enayi var ki.

kime ne yaptın bilmiyorum ama seni takip ediyolar okulunda. yaa idareden biri ya da o çocuklarla arası iyi olan bir hoca. bul yanlarına bırakma bence.

birde öğretmenlerin kullandıkları tüm pc leri berbat ederim ayrıca seni şikayet etmiş olabileceğinden şüphe bile ettiklerinin bilgisayarlarına virüs patlaması yaptırırım.
sistem dosyalarını silip komut dizininden disklerin yapısıyla oynarım.

Öneri olarak bakım ve onarımın yapılacağı saatleri bir dilekçe şeklinde idareye bırakabilirsiniz. En azından idarenin haberi olmuş olur. Bir duyuru da BT sınıfı kapısına asılabilir.

Malum dönem sonu geliyor. Her zaman olduğu gibi şimdiye kadar okula uğramayan veliler de gelip çocuklarının notlarını sormaya başladı.
Öğretmen arkadaşlar notlarınızı e-okula girdim deyip çocukları Bt sınıfına yönlendiriyor. Normalde BT ye uğramayan öğrenciler bile bu haftalarda gelip takdir teşekkür hesabı yapıp öğretmenlerden notunu yükseltmesini istiyor, daha da ileri götürenler velisini çağırıyor.

Yeni sınav okumuş branşçı arkadaşlardan şüphelenerek başlayabilirsiniz. Öğrencileri böyle bir konuda yönlendiren kişi idareci ya da formatörlükle ilgili terimleri bilen birisidir.
Çocukların şikayeti ile idareciler de sizi suçlayan ifadelerde bulunurlarsa uzun bir süre internetsiz kalmayı hakediyorlar.

Dönem başında bizim modemimiz yanmıştı yenisi alınana kadar meb hattı bir ay internetsiz kaldı. Kimse de bir şey demedi

Sizin modemin yanma vakti çoktan gelmiş :) :D

ozlem22' Alıntı:
ya ne öğrenciler var yuh diyorum..ben istediğimi yapıyorum..bu tenefüs cezalısınız çıkın gidin diyorum, nöbetçiyim sınıf kapalı diyorum, çıkışta işim var kapalı diyorum..diyorum da diyorum yaniii.. :D
alın benden de o kadar.

bence hocam öğrencilerini fena alıştırmış :)

öğrencidir yapar hocam ama idare bunu dikkate alır da onlardan yana çıkarsa asıl sıkandal bu olur :o

Geri