üç maymun' Alıntı:güzeeeeel
hakkını arayan bir toplum olmaya başlıyoruz demekki.
bence gurur duymalısın hocam.
tüm hakkını savunmaya bt. öğretmenlerine örnek olsun.
inşaalah dediğin gibi değildir. öyleyse sevincim kursağımda kalır.karinca_52' Alıntı:dolduran vardır onları
üç maymun' Alıntı:inşaalah dediğin gibi değildir. öyleyse sevincim kursağımda kalır.karinca_52' Alıntı:dolduran vardır onları
karinca_52' Alıntı:dolduran vardır onları
Lise değil üniversite öğrencisi bile yapamaz bunu. Mutlaka bir akıl veren vardır. Bundan sonra kimseyi almayın içeri. Kök söktürün kovun gitsin ....leri.istanbul38' Alıntı:karinca_52' Alıntı:dolduran vardır onları
karinca_52' Alıntı:dolduran vardır onları
başlıkla ilgili olmamış ama olsun, hocam başvuru yapacakmısınız bu bikaç gün içinde bikaç yerde var başvuru, değerlendirmeler hakkında bilgiye ulaşabildiniz mi?yani yabancı dil istenmi myo da, ama diğerlerinin yüzdesi nedir? biliyormusunuz?Buzkırıcı' Alıntı:1-ogretmenlikten myo ogr. gorevlisi gectim diyelim.emekli ikramiyesi ve derece kademe ilerliyor mu
kesinlikle :+1:karinca_52' Alıntı:dolduran vardır onları
ihitmal dahilinde..karinca_52' Alıntı:dolduran vardır onları
EVET AYNEN BÖYLEDİRkarinca_52' Alıntı:dolduran vardır onları
alın benden de o kadar.ozlem22' Alıntı:ya ne öğrenciler var yuh diyorum..ben istediğimi yapıyorum..bu tenefüs cezalısınız çıkın gidin diyorum, nöbetçiyim sınıf kapalı diyorum, çıkışta işim var kapalı diyorum..diyorum da diyorum yaniii..