öğrencilerin mebvitamin şifresini öğrenme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fatu38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

fatu38

Aktif Üye
öğrencilerden bazıları mebvitamin şifrelerini unutmuşlar.şifremi unuttum kısmındaki gizli soruyu ve cevabıda hatırlamayanlar var bunlar yeni kayıtta yaptıramıyorlar. bu öğrenciler için yeni şifre alma yada şifrelerini öğrenmenin bir yolu varmı?

valla hocam ben kullanıcı adı ve şifrelerini kağıda yazıp ellerine verdim aynı sorun bende de oluyor,unutmasalarmış ne yapayım...aynı sorun bende de var

Sebitle iletişime geçin yardımcı olurlar. Ücretsiz Öğretmen hattı 0 555 24 11( 24 kasım öğretmenler günü espirisi)

aynı sorun bizde de var malesef. ben yeni kayıt yaptıklarımın şifrelerini not ediyorum fakat öndeden kaydolanların çoğu hatırlamıyor. çözüm önerisi olan var mı?

bizde de benzer bir sorun var, lisede görev yapıyorum, mebvitamine ilköğretimde kayıt yaptıranlar şifrelerini unutmuşlar.
9. sınıflarda "şifremi unuttum" seçeneğiyle yeni şifre ve okul taşıma işlemi (ilköğretimden liseye ) yapılabiliyor ancak üst sınıflarda bunlara izin vermiyor.
sebit bu konuda destek veriyor mu? öğrenci sayısı 1-2 değil, farklı okullardan gelmiş onlarca öğrenci var.

5 Öğrencisye kadar tek tek şifreleri yeniliyorlar telefonla, daha fazla olduğunda tüm öğrencilerin şifrelerini sıfırlayıp yeniden üye olmalarını istiyorlar, bende 12 öğrenci vardı bir gün 5 diğer gün 7 kişinin şifresini istedim diğer öğrencilerinkini sıfılamaya gerek kalmamıştı...

patari' Alıntı:
5 Öğrencisye kadar tek tek şifreleri yeniliyorlar telefonla, daha fazla olduğunda tüm öğrencilerin şifrelerini sıfırlayıp yeniden üye olmalarını istiyorlar, bende 12 öğrenci vardı bir gün 5 diğer gün 7 kişinin şifresini istedim diğer öğrencilerinkini sıfılamaya gerek kalmamıştı...

tamam hocam sağolun...

bu siteyi seviyorum yaaa :) büyük bi dertten kurtuldummm 0555 555 24 11 bu numaradan yardımcı oldular..çok kibarlar ayrıca :)

BBNET
Geri