öğretmenlere akıllı tahta kullanım talimatları

Kodla Büyü
iyi güzel yazmışsın da;
yeşil tahta bölümünde tebeşir kullanmayın cihaz zarar görür demişsin.
madem öyle bu yeşil tahta bölümünü bu dangalaklar neden koymuşlar:...::)))
kullanmayalım diye mi?

Herhangi bir "dangalaklık" yok. Fatih projesinde bazı konular kullandıkça, yapılan geri dönütlerle ortaya çıkıyor.Yeşil tahta bir hata.Bu durum yeni tahtalarda düzeltilebilir.Eski tahtalara ise beyaz kaplama yapılabilir.Tahta kullanım talimatı hazırlarken İlimiz (Samsun) meb' den gelen yazıları dikkate alarak hazırladım.Tebeşir tozunun tahtaya zarar verebileceği resmi yazıyla bildirildi.

Teşekkürler paylaşım için.
Öğretmen arkadaşlarımız akıllı tahtaların kullanımına malesef özen göstermiyor. Tahtaların ders bitiminde kapanması gerekirken açık bırakıp gidiyor öğretmen arkadaşlar. Sürekli kapatılması yönünde uyarmama karşın hala tahtalar açık bırakılıyor ve bütün akıllı tahtaların masaüstü filmlerle dolu malesef. Boş derslerde öğrenciler nazının geçtiği öğretmenden akıllı tahtaların anahtarını alıp açıyorlar ve sürekli film izliyorlar. Öğrencilerin bazıları anahtarı çoğaltmış. Annesi-babası öğretmen olanlar var, anahtarı tahta üzerinde bırakan öğretmenler var; çocuklarda eline geçen fırsatı değerlendirip anahtarı çoğaltmışlar. Bunları bulmak zor, yaptırımı yok... Tek başıma mücadele etmekten yoruldum artık...

SerkanF1' Alıntı:
Teşekkürler paylaşım için.
Öğretmen arkadaşlarımız akıllı tahtaların kullanımına malesef özen göstermiyor. Tahtaların ders bitiminde kapanması gerekirken açık bırakıp gidiyor öğretmen arkadaşlar. Sürekli kapatılması yönünde uyarmama karşın hala tahtalar açık bırakılıyor ve bütün akıllı tahtaların masaüstü filmlerle dolu malesef. Boş derslerde öğrenciler nazının geçtiği öğretmenden akıllı tahtaların anahtarını alıp açıyorlar ve sürekli film izliyorlar. Öğrencilerin bazıları anahtarı çoğaltmış. Annesi-babası öğretmen olanlar var, anahtarı tahta üzerinde bırakan öğretmenler var; çocuklarda eline geçen fırsatı değerlendirip anahtarı çoğaltmışlar. Bunları bulmak zor, yaptırımı yok... Tek başıma mücadele etmekten yoruldum artık...
oho hocam senin işin yaş. Önce bi koruma programı ve atak programını kur normal anahtarla falan uğraşma

Geri