teksen' Alıntı:bayrak yakmak serbest, askerleri pazarda, sokakta kalleşçe öldürmek serbest, ama sayın başbakanımıza dokunmak kesinlikle yasak. arkadaşımız için işletilen hukuk, bölücülük yapanlar için niye işletilmez?
efsekiz_8' Alıntı:Daha önce de Kayserideki Beden eğitimi öğretmeni arkadaş görevden atılmıştı. Umarım temyiz imkanı vardır. Ağır bir ceza.
hakanotuken' Alıntı:efsekiz_8' Alıntı:Daha önce de Kayserideki Beden eğitimi öğretmeni arkadaş görevden atılmıştı. Umarım temyiz imkanı vardır. Ağır bir ceza.
eğer enerji bakanına yumruk atan öğretmeni kastediyorsan bence bu konuda hak veremiyorum, kimse kimseye yumruk atma hakkına sahip değildir hele ki devlet geleneği olan bi türklerde bakana yumruk atılamaz, atılmamalı
Evet arkadaşın dediği gibi tekmeci Damat Beyimizin çevresindeki bakanlar, başbakanlar, belediye başkanları haklı.**melike**' Alıntı:hakanotuken' Alıntı:efsekiz_8' Alıntı:Daha önce de Kayserideki Beden eğitimi öğretmeni arkadaş görevden atılmıştı. Umarım temyiz imkanı vardır. Ağır bir ceza.
eğer enerji bakanına yumruk atan öğretmeni kastediyorsan bence bu konuda hak veremiyorum, kimse kimseye yumruk atma hakkına sahip değildir hele ki devlet geleneği olan bi türklerde bakana yumruk atılamaz, atılmamalı
Nedense vatandaşa tekme atan müsteşara bir şey olmuyor bu ülkede.
:+1:hakanotuken' Alıntı:teksen' Alıntı:bayrak yakmak serbest, askerleri pazarda, sokakta kalleşçe öldürmek serbest, ama sayın başbakanımıza dokunmak kesinlikle yasak. arkadaşımız için işletilen hukuk, bölücülük yapanlar için niye işletilmez?
+1
cehcah' Alıntı:Bu ülkede 1 başbakan yüzbinlerce öğretmen var. Öğrenci size yumurta fırlatsa ne yaparsınız?
cehcah' Alıntı:**melike**' Alıntı:cehcah' Alıntı:Bu ülkede 1 başbakan yüzbinlerce öğretmen var. Öğrenci size yumurta fırlatsa ne yaparsınız?
Siz ne yaparsınız?
Çocuğun eğitim hayatına son mu verirsiniz?
!
Önceki mesajlarımı okumamışsınız belli, elimde olsa tabi ki son vermezdim, ama okuldan defolup gitmesi için elimden geleni yapardım, o öğretmenin hakkı ücra bir köşeye sürülmektir, yumurtalarla arası iyi belli ki, şöyle bir dağ köyüne verirdim, ama meslekten ihraç değil.
Aynen sayın hocam bizi bitiren bizleriz. Geçen gün rotasyonu tartışıyoruz meslektaş olduğum için utandığım zat ne diyor biliyor musun? "Bana bişey olmaz bu okulda ilk senem." Bu bakış açısı ile değiştirmek mümkün değil.Teachnologist' Alıntı:Kimse kimseye ahlak dı hukuk du demesin başına gelene kadar padişahım çok yaşa. başına gelince yandım anam. Bu ülkede bırakın hukuğu insanlık ayaklar altında.
barthez' Alıntı:Aynen sayın hocam bizi bitiren bizleriz. Geçen gün rotasyonu tartışıyoruz meslektaş olduğum için utandığım zat ne diyor biliyor musun? "Bana bişey olmaz bu okulda ilk senem." Bu bakış açısı ile değiştirmek mümkün değil.Teachnologist' Alıntı:Kimse kimseye ahlak dı hukuk du demesin başına gelene kadar padişahım çok yaşa. başına gelince yandım anam. Bu ülkede bırakın hukuğu insanlık ayaklar altında.
**melike**' Alıntı:hakanotuken' Alıntı:efsekiz_8' Alıntı:Daha önce de Kayserideki Beden eğitimi öğretmeni arkadaş görevden atılmıştı. Umarım temyiz imkanı vardır. Ağır bir ceza.
Nedense vatandaşa tekme atan müsteşara bir şey olmuyor bu ülkede.