Ne istiyorum; pkk ya sırt çevirecek halkla birlikte siyaset yapacak, silahların arkasına sığınmayacak, bende oyumu o gün hdp ye vereceğim.
o zaman chp,mhp de güneydoğudan,doğudan,senin sevmediğin varoşlardan oy alamıyor.demek ki onlar da halkla birlikte siyaset yapmıyor,halka sırtını dönüyor.bu bir çelişki değil mi sence?ernestososa' Alıntı:Ne istiyorum; pkk ya sırt çevirecek halkla birlikte siyaset yapacak, silahların arkasına sığınmayacak, bende oyumu o gün hdp ye vereceğim.
neyse ben de aynısını senin için düşünüyordum)ama hangi soruna cevap veremedim?bir de güncel bilgim neden sıfır?ernestososa' Alıntı:Yaw kızma ama sen siyasettende anlamıyorsun güncel bilginde sıfır, hocam boşa tartışıyoruz.
Konu neydiiiii nereye geldi, hep kaçış yapıyorsun. Bir tane cevap veremedin, sürekli kaçış sürekli suçlama. Ben varoşları sevmiyorumda demedim ayrıca.
ya bırak hocam yandaş medya ve gazetelerden okuduklarını gelip bana mı satıyorsun?bir de kalkıp bana güncel bilgin sıfır deme cüretinde bulunuyorsun?ernestososa' Alıntı:Ayrıca madem bu kadar hümmanistler ve her görüşe saygılılar (?) neden kobani eylemleri sırasında ve uzun yıllarca kürt coğrafyasında hüdapar gibi partileri hedefe koydular, kürtlerin partisi sadece neden hdp gibi düşünüyorlarda hüdaparlıları katlediyorlar? Şimdi sen beni hüdaparlı ilan edeceksin ama hüdaparlıların kürt coğrafyasında yaşamasına neden izin vermiyorlar bu faşizm değil mi?
beberuhi82' Alıntı:ya bırak hocam yandaş medya ve gazetelerden okuduklarını gelip bana mı satıyorsun?bir de kalkıp bana güncel bilgin sıfır deme cüretinde bulunuyorsun?ernestososa' Alıntı:Ayrıca madem bu kadar hümmanistler ve her görüşe saygılılar (?) neden kobani eylemleri sırasında ve uzun yıllarca kürt coğrafyasında hüdapar gibi partileri hedefe koydular, kürtlerin partisi sadece neden hdp gibi düşünüyorlarda hüdaparlıları katlediyorlar? Şimdi sen beni hüdaparlı ilan edeceksin ama hüdaparlıların kürt coğrafyasında yaşamasına neden izin vermiyorlar bu faşizm değil mi?
sonuna kadar haklısınız öğretmenim.wes' Alıntı:iç güvenlik paketiyle kendini taciz ve tecavüzlerden korumak için çantasidaki biber gazini tacizcisine sıkan kişi hakkında 3-6 yıl hapis cezası geliyor.
Ayrıca molotof ve benzeri şeyleri atmak zaten suçtu. Peki zamanında eyleme konulmadı da şimdi mi konulacak?
Olay sadece 10 maddelik değil. diğer yüz küsur maddeyi de bir zahmet açıp okuyun.
wes' Alıntı:iç güvenlik paketiyle kendini taciz ve tecavüzlerden korumak için çantasidaki biber gazini tacizcisine sıkan kişi hakkında 3-6 yıl hapis cezası geliyor.
Ayrıca molotof ve benzeri şeyleri atmak zaten suçtu. Peki zamanında eyleme konulmadı da şimdi mi konulacak?
Olay sadece 10 maddelik değil. diğer yüz küsur maddeyi de bir zahmet açıp okuyun.
beberuhi82' Alıntı:son olarak hdp devletin ve hükümetin bilgisi dahilinde imralıyla görüşülüyorlar.bir nevi arabuluculuk yapıyorlar.40 yıldır süren bu kirli savaşın bitmesi için bence doğru olanı yapıyorlar.artık gencecik çocuklar ölmesin diyorum.bence en doğru çözüm yolu da budur.çözüme karşıysan bilemem,yok değilsen daha iyi bir çözüm önerin varsa ben de öğrenmek isterim?