radicalbrain' Alıntı:kredi kartımdan europcar france firmasından 1,943.96 eur ve passport inn 01 firmasından ise 7.5 usd bilgim disinda cekilmesine izin vermis is bankasi.
batman'da yasiyorum kredi kartimi sadece n11, gittigidiyor, hepsiburada, yemeksepeti gibi sitelerde kullaniyorum ve kesinlikle kart bilgileri kaydetmiyorum. bilgisayarimi gayet temiz kullaniyorum. hatta alis veris islemlerimi sadece office ve driverlarin yuklu oldugu bilgisayarimdan yapiyorum. yurt disi sitelerde ise sanal kart kullaniyorum. gerci sanal kart kullansam da kulllanmasam da bu dolandiricilik gerceklesirdi.
harcama ve gelen mesajlar:
http://i.hizliresim.com/qEVlJQ.png
isin garip tarafi bankanin boyle bir mesaj gondermesine ragmen islemleri onaylamasi. en azindan musteri hizmetlerini aradigimda oyle denildi. simdi benden itiraz formu faxlamam isteniyor. durduk yere insanin basina dert. itirazin ne zaman degerlenecegi de muamma.
daha once basina boyle bir sey gelen yahut nasil sonuclanabilecegi hakkinda bilgisi olan var mi?
On the 29th of October at about 23.10 a process of buying a product of 1.040,66 INR was made with my credit card. But it was not me who did this shopping. I am a victim of credit card fraud. I called the bank and cancelled my credit card and started a judicial process by taking legal actions. The buying process is on the provision/authorization hold in the bank. So I request you to cancel the shopping and to return the money to my credit card. The first 4 digits of the card are xxxx and the last ones are xxxx. Card is visa. My name is isim soyisim. Thanks in advance.
Firmanın Facebook adresine mesaj at ve kendine uyarla.xxxx lerin ilki kartın ilk 4 hanesi sonra ki xxxx son 4 hanesi, sonrada alış veriş e ait detayı ekran görüntüsünü resim olarak ekle(bankanın uygulamasından)....
29 ekimde 3200 tl ye yakın para kullanılmış 5 işlemde 3000 tl si geri geldi.
İlk önce firmaların sitelerindeki iletişim kanallarını denedim dönen olmadı. Ama Facebook dan msj ararsan hemen parani yatırıyorlar. Bankaya itirazinida yap ama bu gece kesin dedigimi yapmayı unutmayın sabaha paranın bir kısmının geri yattığını görürsün. Geçmiş olsun