İşte fiyat tarifemiz

Kodla Büyü
bir bilgisayar öğretmeni, okulda öğrencilerin kişisel bilgisayarlarına 5 tl ye format atıyor, oyun cd leri kopyalayıp öğrencilere satıyor, oyunları bilgisayarları kaldırmazsa ram satıyor ve takıyor, 2. el pc satıyormuş. bilgisayarla ilgili ne varsa.. tam teknik servis gibi öğrencilere parayla hizmet vermiş. formatörlüğü bt lab. ında bu işlerle geçiriyormuş. sonunda soruşturma açmışlar,öğretmen okuldan tayin isteyip gitmiş,sonucu ne oldu bilmiyorum.

:alkis: hocam hakikaten çok iyi tespitte bulunmuşsunuz. gerçekten harika. :++:
bi de excel de şu hücreyi düzenleyebilir miyiz?
kamera çalışmıyor.

hocam çok yoğunsunuz diyenlere %10 indirim
selam vermeden isteklere %25 ilave
.
.
.
facebookuna resim yükleme 2.5 tl
dijitürk şifre işlemleri 7,5 tl
usb bellek firüs temizleme
-müfettiş 10 tl
-müdür ve avanesi 7,5 tl
-öğretmen (az bilen veya çok bilmişler) 15 tl
-öğrenci free
new folder virüs dosya kayıplar dosyaları görünür yapnma 12,5 tl
.
.
.

Bu fiyatlar olmasada o fiyatlara denk gelen yemek olmadıkça yapmıyorum hocam. Format Bir iskender bende. bunu tüm hocalar bilir. Onun için çoğu gelmez.

bilisim_09' Alıntı:
:alkis: hocam hakikaten çok iyi tespitte bulunmuşsunuz. gerçekten harika. :++:
bi de excel de şu hücreyi düzenleyebilir miyiz?
kamera çalışmıyor.
evet onu eklemem gerekiyordu
excel soruları 2-10
tüm excel sayfası hazırlama 10-20
memurun bezdiren soruları için her seferinde %10 zam

zilal' Alıntı:
bir bilgisayar öğretmeni, okulda öğrencilerin kişisel bilgisayarlarına 5 tl ye format atıyor, oyun cd leri kopyalayıp öğrencilere satıyor, oyunları bilgisayarları kaldırmazsa ram satıyor ve takıyor, 2. el pc satıyormuş. bilgisayarla ilgili ne varsa.. tam teknik servis gibi öğrencilere parayla hizmet vermiş. formatörlüğü bt lab. ında bu işlerle geçiriyormuş. sonunda soruşturma açmışlar,öğretmen okuldan tayin isteyip gitmiş,sonucu ne oldu bilmiyorum.

aman hocam yanlış anlaşılmasın benim öyle bir durumum yok maksimum yemek ısmarlatıyoruz oda çok samimi olduklarıma

denizci' Alıntı:
zech' Alıntı:
Okulun sitesinin fiyatını 300-500 yapsak daha iyi değilmiydi

kesinlikle katılıyorum hatta 1000 tl den aşağı olmasın.

Çok güzel hazırlamışsın Hocam eline sağlık..

Sadece site fiyatını çok düşük buldum - danışmanlık için sandım ben de

:) Hocam buradaki isteklere göre listeyi biraz daha genişletip, tekrar düzenleyelim. En azından 1 gün belirlediğimiz bir tarihte öğretmenler odasına asalım. Eğlenceli ve etkili bir eylem olur.

muratci' Alıntı:
:) Hocam buradaki isteklere göre listeyi biraz daha genişletip, tekrar düzenleyelim. En azından 1 gün belirlediğimiz bir tarihte öğretmenler odasına asalım. Eğlenceli ve etkili bir eylem olur.
arkadaşın birisi ben astım diye yazmıştı ama sonra yazdığını göremedim silmiş sanırım ama bizim okul okul yapmamız etkili olacağını sanmıyorum açıkça söyleyemiyorlar belki ama öğretmenlerin genelinde formatörlerin birşey yapmadan full ekders aldığımız palavrası hakim
geçen yıl formatör olmadan bu işleri 3 okulda tek saat ek ders almadan yaparken nasıl sesleri çıkmıyorsa şimdide birşey diyemiyorlar dedirtmemde

celikumit' Alıntı:
bilgisayar bilen toplumda şaka değil bu tarifenin yarı fiyatlarını uygulasak yeter köşe oluruz

gece vakti telefonda teknik destek hesaba katılırsa (birde ona yazmasın diye çağrı atanlar var) Bill'e rakip oluruz...

afiş tasarlamak... ?tl
davetiye tasarlamak..... ?tl
bulunamayan programları temin etmek....?tl
bulunamayan filmleri indirmek........?tl
abuk subuk abuk ....
Emin olmadan, kibirli bakışlarlan; bu bozuk, bu çalışmıyor, internet yavaş, bunda virüs var... demeyi otomatik hale getirmiş arkadaşlara bi kere kafayı gömsem para mara istemem.

Bu tarifeyle çalışalım ne maaş,ne ekders,ne statü isterim :) O kadar parayla güç zaten benim elimde olur :D

Bugün birinin bilgisayara ofis kurdum. Yazıcı tanıttım. Nerden baksan 15 liralık iş. İki ders saati hırpalanmaktan çok daha iyi.

eksikler var ama baya güldük hocam güzelmiş.. :puhaha: bizimkilerde okulun web sitesine resimkoydurma merakı var, ünlü yapacam hepsini sanki

Geri