İbeMatik İşletmelerde Beceri Eğitim Evrak Otomasyonu

Kodla Büyü
süper eline sağlık.
Bizim okulun devamsızlık ve öğretmen görev formları farklı
uyarlar san çok seviniriz.
ilgilenirsen sana örnek form yollarım.
Şimdiden teşekkürler

ibematik programını çalıştırınca aşağıdaki hata mesajını alıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?

Hocam eline sağlık. küçük bir katkı programda birkaç küçük düzenleme yapıldı. her sayfada 2 günlük form, devamsızlık çizelgelerinden öğretmen imzasının çıkarılması v.b. exe dosyasını eskisiyle değiştirin. Kullanmaya devam edin.

Ekli dosyalar

öncelikle ellerinize sağlık hocam.

Eklenebilecekler:
- Kayıt silme (tüm ekranlarda)
- Aylık raporun A4'e 2 sayfa 1 sayfada olacak şekilde yazdırılabilmesi
(belki vardır, tek işletme denedim)
- devamsızlık çizelgesi

Son düzenleme:
Kodun eski hali elimde olduğu için günlük formu ikisi bir sayfada olacak şekilde düzeltip, devamsızlık çizelgesini de ikisi bir sayfada olacak şekilde ayarladım. Aylık formu arkalı önlü yapmak için bişey düşünmek lazım onu yapamadım henüz. Umarım işe yarar. Biz hala bunu kullanıyoruz başka bir program vs. kullanan varsa paylaşırsa sevinirim.

Ekli dosyalar

Kodun eski hali elimde olduğu için günlük formu ikisi bir sayfada olacak şekilde düzeltip, devamsızlık çizelgesini de ikisi bir sayfada olacak şekilde ayarladım. Aylık formu arkalı önlü yapmak için bişey düşünmek lazım onu yapamadım henüz. Umarım işe yarar. Biz hala bunu kullanıyoruz başka bir program vs. kullanan varsa paylaşırsa sevinirim.
Elinize sağlık hocam. Devasızlık formunun ikisi bir sayfada olması iyi olmuş fakat. Devamsızlık formunda bir sayfadaki üstteki devamsızlık çizelgesindeki öğrenciler alttaki işletmelerde aynı çıkıyor.

Devamsızlıktaki hatayı düzeltim, aylık formu da ikiye böldüm, arka yüzü yanına ekledim. Ben programla otomatik doldurmuyorum o yüzden sorun etmedim. Arka yüz kağıtların arkasına basılır diye düşündüm.

Ekli dosyalar

Geri