İKS!!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zkz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zkz

Aktif Üye
Nerden çıktı bu iks ??? Sistem kapandı tıkandı tamam bitti yani.Sabahtan beri velilere anlatmaya çalışıyoruz,öğrenciler desen okuldan girmeleri zorunluymuş. Ne olacak bu hal??

öğrencilerin okuldan girmesi zorunlu mu onu bilmiyodum ben..bugün okulda bişey yapamadılar ki sistem yüzünden ben de akşam evde tamamlayıın demiştim :?

önemli olan anketi doldurmak....
bence okuldan ya da evden girebilirler...
zaten okuldan İKS ye girilmiyor...

ben de bıktım valla.veliler tek tek geliyorlar.Daha fare kullanmayı bilmiyorlar.hem okuyup hem işaretliyorum.Artık nefret ettim.

arkadaşlar veliler için çıktı laıp evlere gönderdim, üzerine not yazarak. Tek tek geliyor şimdi anketler. Modül açılırsa girecem inşallah. Böyle daha kolay olcak gibi görünüyor. Bizim velilerde başta geldiler, ancak fareye bile dokunamadıkları için böyle yaptım.

selene' Alıntı:
arkadaşlar veliler için çıktı laıp evlere gönderdim, üzerine not yazarak. Tek tek geliyor şimdi anketler. Modül açılırsa girecem inşallah. Böyle daha kolay olcak gibi görünüyor. Bizim velilerde başta geldiler, ancak fareye bile dokunamadıkları için böyle yaptım.

sayın hocam velilerin sorularını veli girişi yapmadan nasıl görüyoruz, hazırladığınız dökümanı paylaşma ihtimaliniz var mı?
saygılarımla

Herhangi bir velinin TC si ile giriş yapıp bir çıktı aldım onu çoğalttım hocam. Gönderirirm yalnız okullar arasında sorular farklı oluyor diye biliyorum.

selene' Alıntı:
Herhangi bir velinin TC si ile giriş yapıp bir çıktı aldım onu çoğalttım hocam. Gönderirirm yalnız okullar arasında sorular farklı oluyor diye biliyorum.

anladım da şu kısmını anlamadım veli tc ile giriyoruz. soruları görebilmek için doldurup diğer kısımlara geçiyoruz, yani veli olmadan yapabiliyor muyuz diye sorsam daha iyi olacaktı aslında.

saygılarımla

Veli Girişi yaptıktan sonra soruları görünce en altta yazdıra bascaksın o kadar hocam,soruları cevaplamana gerek yok.

Sabahtan ilk derslerde bir kaç öğrenci girebildi. 5-6 velinin girmesi 2 dersten fazla sürdü. Saat 11 den sonra ise Server Application Unable hatası vermeye başladı, meb hattından hiç açılmadı. :verymad: :verymad: İdarenin kullandığı filtresiz hatta ise sorunsuz açılıyor.

Veli formunu biraz daha düzenleyip arka kısmına antet ekledim. Bölümler arasındaki çizgileri kalınlaştırdım. Evde doldurup imzalayacaklar ve sınıf rehber öğretmenleri de sisteme girecek.
Öğrencilere okulda girerken kolaylık olması için iks linkini bir html dosyaye ekleyip Netsupport üzeriden tüm pc lerin masaüstüne gönderiyorum. F klavye labda iks yazmaları bile epey zaman alıyor.

Ekli dosyalar

Arkadaşlar bilgisayar formatör öğretmenlerde dolduruyor mu? Benim ki açılmıyorda hatta müdür yardımcılarının öğretmen listesinde bile ismim yok.

Arkadaşlar nedir bu iks?
sabah mdr yrd iks ye giremiyorum diye yanına çağırdı baktım bende giremedim ne olduğunu göremedim bizi ilgilendiren bişeymi?

nurertugay' Alıntı:
Arkadaşlar bilgisayar formatör öğretmenlerde dolduruyor mu? Benim ki açılmıyorda hatta müdür yardımcılarının öğretmen listesinde bile ismim yok.
Listeleri oluştururken beni eklemişler. 37 soru var, hep notu olan derslerin başarısı ve sınıf rehberliğine yönelik konularla ilgili. Doldurdum ama çoğu beni ilgilendirmeyen sorulardı.

İKS - İlköğretim Veri Giriş Takviminde belirtilen
''01-30 Haziran 2011 Çıktı üzerinde doldurulan okula ait Mevcut Durum verilerinin sisteme girilmesi.'' ibaresi form olarak dolduran dijital oratmda giriş yapamayan öğrenci ve veliler için mi arkadaşlar?Eğer öyleyse Mayıs 31'e kadar yetişteireceğiz diye cebelleşmeye gerek yok.Yetiştiremediklerimizi çıktı üzerinden haziranda gireriz.

doganok' Alıntı:
İKS - İlköğretim Veri Giriş Takviminde belirtilen
''01-30 Haziran 2011 Çıktı üzerinde doldurulan okula ait Mevcut Durum verilerinin sisteme girilmesi.'' ibaresi form olarak dolduran dijital oratmda giriş yapamayan öğrenci ve veliler için mi arkadaşlar?Eğer öyleyse Mayıs 31'e kadar yetişteireceğiz diye cebelleşmeye gerek yok.Yetiştiremediklerimizi çıktı üzerinden haziranda gireriz.

hocam o sadece okula ait mevcut durum girdilerini girmek ile ilgili. okul idareleri mevcut durum girdileri girmeden önce onun çıktısını laıp kağıt üzerinde dolduracaklar yaklaşık 600 soru var onlarda (sanırım 576 idi)

veliler ve öğrenciler için 31 mayıs son (öğretmenler içinde 31 mayıs bu arada)

binlerce şükürler olsun ki biz bitirdik :) darısı sizlerin basına ama suyumuz çıktı tabiri caizse :)

Arkadaşlar öğrenciler sınıf öğretmenlerinin eşliğinde okuldan, veliler evlerinden giriş yapacak. Eğer evlerinde internet yoksa formlar sınıf öğretmenleri tarafından çıktı alınıp velilere gönderilecek ve okuldan sınıf öğretmenleri giriş yapacaktı.
Öğretmenlerin giriş yapacağı yer MEBBİS, Personel, İKS modülü
Bunlar için son gün 31 Mayıs.
Mevcut durum bilgileri ise okul müdürünün giriş yapması gereken modül yaklaşıl 600 soru onun giriş tarihi ise 30 Haziranda bitiyor.
Bu arada elinizde Mevcut durum bilgilerinin boş çıktı halindeki soruları varsa gönderirseniz sevinirim. Bizim müdürümüz birkaç soruyu girince artık boş çıktısı alınmıyor sistemden.
Kolay gelsin...

Bu girişleri yapmasak ne olur bilgisi olan var mı? Benim listemde hapiste olan bir öğrenci de var! Ben o öğrenciye nasıl anket girdireyim!Veliler desen arasam bulamam hepsini!

BBNET
Geri