selene' Alıntı:arkadaşlar veliler için çıktı laıp evlere gönderdim, üzerine not yazarak. Tek tek geliyor şimdi anketler. Modül açılırsa girecem inşallah. Böyle daha kolay olcak gibi görünüyor. Bizim velilerde başta geldiler, ancak fareye bile dokunamadıkları için böyle yaptım.
selene' Alıntı:Herhangi bir velinin TC si ile giriş yapıp bir çıktı aldım onu çoğalttım hocam. Gönderirirm yalnız okullar arasında sorular farklı oluyor diye biliyorum.
selene' Alıntı:Veli Girişi yaptıktan sonra soruları görünce en altta yazdıra bascaksın o kadar hocam,soruları cevaplamana gerek yok.
Listeleri oluştururken beni eklemişler. 37 soru var, hep notu olan derslerin başarısı ve sınıf rehberliğine yönelik konularla ilgili. Doldurdum ama çoğu beni ilgilendirmeyen sorulardı.nurertugay' Alıntı:Arkadaşlar bilgisayar formatör öğretmenlerde dolduruyor mu? Benim ki açılmıyorda hatta müdür yardımcılarının öğretmen listesinde bile ismim yok.
doganok' Alıntı:İKS - İlköğretim Veri Giriş Takviminde belirtilen
''01-30 Haziran 2011 Çıktı üzerinde doldurulan okula ait Mevcut Durum verilerinin sisteme girilmesi.'' ibaresi form olarak dolduran dijital oratmda giriş yapamayan öğrenci ve veliler için mi arkadaşlar?Eğer öyleyse Mayıs 31'e kadar yetişteireceğiz diye cebelleşmeye gerek yok.Yetiştiremediklerimizi çıktı üzerinden haziranda gireriz.
Hata Açıklaması: Bu hata geçici bir hata olabilir. Bu nedenle yapmak istediğiniz işlemi bir süre sonra tekrar deneyiniz. Ayrıca hataya ait bilgiler Mebbis Merkez Yöneticisine iletilmiştir. Hata ile en kısa zamanda ilgilenilecektir. MEBBİS Teknik Destek
selene' Alıntı:İKS nin süresi haziran sonuna kadar uzatıldı arkadaşlar.Tüm girişler için...
hocam kaynak verir misin ben göremedim ??selene' Alıntı:İKS nin süresi haziran sonuna kadar uzatıldı arkadaşlar.Tüm girişler için...