İKS!!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zkz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
her sınıfın öğrencisinden sınıf rehber öğretmeni sorumlu

bilişim teknolojileri öğretmenleri sadece lab. açık olmasını ve bilgisayarlada internetin aktif çalışmasından sorumludur..

kendinizi ezdirmeyin.. :x

antipc' Alıntı:
Bu girişleri yapmasak ne olur bilgisi olan var mı? Benim listemde hapiste olan bir öğrenci de var! Ben o öğrenciye nasıl anket girdireyim!Veliler desen arasam bulamam hepsini!
öğrencilerin giriş yapması zorunlu.herhangibir nedenle (sürekli devamsızlık, hastalık, ağır özür vb.) giriş yapamayan öğrenciler için tutanak tutularak kayıt altına alınması gereklidir.

klebsiella' Alıntı:
son gün 30 haziran değil mi

TARİHLER VE YAPILACAK İŞLEMLER BU ŞEKİLDE OLACAK:

04-06 Mayıs 2011 Öğrenci ve veli bilgilerinin eksik kısımlarının tamamlanması ve güncellenmesi, tayinle kuruma gelen öğretmen ve yöneticilerin MEBBİS şifreleri güncellenmeyen öğretmenlerin şifrelerinin güncellenmesi

04-06 Mayıs 2011 Sistem üzerinden Algısal Yarar Ölçeği'ni dolduracak çocuk ve veli listesinin sistem üzerinden alınması ve bu kişilere bilgilendirme çalışmalarının yapılması.

09-31 Mayıs 2011 Çocuk ve Veli Algısal Yarar Ölçeklerinin doldurulması.

09-20 Mayıs 2011 Sayfalarda zaman aşımına uğranmaması için öncelikle okul Mevcut Durum listesinin yazdır butonu kullanılarak sistem üzerinden çıktısının alınması ve verilerin kâğıt üzerinde doldurulması.

23-31 Mayıs 2011 Öğretmen ve yöneticilerin Algısal Yarar Ölçeklerini sistem üzerinden doldurmaları.

01-30 Haziran 2011 Çıktı üzerinde doldurulan okula ait Mevcut Durum verilerinin sisteme girilmesi.

kaynak: http://eskisehir.meb.gov.tr/duyuru_goster.php?id=2091

siner' Alıntı:
antipc' Alıntı:
Bu girişleri yapmasak ne olur bilgisi olan var mı? Benim listemde hapiste olan bir öğrenci de var! Ben o öğrenciye nasıl anket girdireyim!Veliler desen arasam bulamam hepsini!
öğrencilerin giriş yapması zorunlu.herhangibir nedenle (sürekli devamsızlık, hastalık, ağır özür vb.) giriş yapamayan öğrenciler için tutanak tutularak kayıt altına alınması gereklidir.

Hocam bu IKS işlemleri dün söylendi bize. Öğrenciler okula gelmiyor artık. Veliler ise mümkün değil! Okulda labb. yok. Dizüstü bilgisayarım yanımdaydı, swishten kablo çektim de birkaç öğrenci girdim. Yoksa ne mümkün!!!

bilişim teknolojilerine gerek olmadığını savunan başımızdakiler...

söylesinler televizyondan.. medyadann....

gitsinler internet kafeden girsinler...saten çocuklar doğuştan bilgisayar biliyorlarsa veliler daha süper bilmeliler. ozaman.. :idea:

Merkezi okullarda bilgisayarlar artık demode ya! @rustuarslan arkadaşın dediği gibi gitsinler kafede halletsinler, fare tutabilirlerse tabii!

BBNET
Geri