İlçe Mem Hizmetiçi Eğitim Başvurumu Unutmuş :(

Kodla Büyü

amdturion

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ilçe milli eğitim hizmetiçi eğitim başvurumu onaylamayı unutmuş. bunun telafisi mümkün mü acaba? bunun için kiminle iletişim kurmalıyım?

kasıtlı bir durum yok hocam. kendilerine ilettim ama galiba iş yoğunluğundan unuttular ilgilenmeyi. onların zarar görmesini istemem tanıdığım bildiğim insanlar. durum düzeltilebilir mi onu merak etmiştim. teşekkür ederim. size de selamlar...

gaza gelmeyin hocam , insanlık hali olabiliyor böyle şeyler.Bir dahakine gidersiniz.Herşeyde hayır vardır.

Gaza gelecek bir durum yok hocam. RoboTek hocam da kötü niyetle yazmadı zaten. bu kursa gitmeyi çok istiyordum. yapılabilecek bir şe varsa onu öğrenmeye çalışıyorum.

benim de müdür unuttu!! sonra da ben sürekli hatırlatmaktan bıkıp unuttum!! napalım kısmet dedik tekrar başvurdum dur bakalım ne olacak bu sefer!!

hızlıtürk' Alıntı:
benim de müdür unuttu!! sonra da ben sürekli hatırlatmaktan bıkıp unuttum!! napalım kısmet dedik tekrar başvurdum dur bakalım ne olacak bu sefer!!

aynen benimde müdür bey unuttu :( insanın heveslerin boşa gitmesi ne kötü oluyor :?

Hocam eğer gerçekten amacınız kursa gitmek ise, kayıtsız gidip istediğinizi eğitimi alabilirsiniz. Kursu verecek olan arkadaş sıkıntı çıkarmaz, ama yok tabi eğer sertifrikada almak istiyorsanız il milli eğitim müdürlüğü hizmet içi eğitim şefiyle direk görüşün. Onlar hallederler.

jemba35' Alıntı:
Hocam eğer gerçekten amacınız kursa gitmek ise, kayıtsız gidip istediğinizi eğitimi alabilirsiniz. Kursu verecek olan arkadaş sıkıntı çıkarmaz, ama yok tabi eğer sertifrikada almak istiyorsanız il milli eğitim müdürlüğü hizmet içi eğitim şefiyle direk görüşün. Onlar hallederler.

kurs ankara'da hocam 2 haftalık. tabi ki amacım kursa katılmak. kursa kabul edilmeden gitmem mümkün değil. çünkü kurs dönem içerisinde.

BBNET
Geri